ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Malatya Fırıncılar Odası, “Ekmeğimizle oynamasınlar."

Malatya Fırıncılar ve Unlu Maddeler İmalatçılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Büyükelçi, Belediyelerin ekmek büfeleri kurma çalışmalarının esnafı yok etmeyi amaçladığını belirterek “Fırıncıların ekmeğiyle oynamasınlar” dedi.  

08 Ocak 2020 12:18
Malatya Fırıncılar Odası, “Ekmeğimizle oynamasınlar.

Malatya Fırıncılar Odası MGC’yi ziyaret etti

“Ekmeğimizle oynamasınlar

 

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına seçilen ve hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Malatya Fırıncılar ve Unlu Maddeler İmalatçılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Büyükelçi, Malatya’da 365 Fırında ortalama 5 işçi çalıştığını ve yaklaşık 2 bin kişiye istihdam yarattıklarını ve 10 bin nüfusun geçim kaynakları olduklarını belirterek “Önce Suriye ekmeğiyle mücadele ettik. Nasıl bir undan yapıldığını bilmediğimiz bu ekmeklerin piyasaya sürülmesi büyük ölçüde önlendi. Şimdi de ilçe belediyelerimiz ekmek büfeleri açmaya başladılar. Bu doğru değil ekmek büfesi açacağına Büyükşehir Belediyesinin MEGSAŞ diye bir kuruluşu var iyi de hizmet veriyor. Bunun şubelerini açsanız tamam ama sayısını bilmediğimiz ekmek büfesini parklarda dahil açarak birilerine verilmesini doğru bulmuyoruz. Bunun adı ekmeğimizle oynamaktır. Fırıncı esnafı Malatyalıların hizmetindedir, hizmetimizde bir aksaklık varsa söyleyin birlikte düzeltelim. Yoksa ekmeğimizle niye oynuyorsunuz.” Diye konuştu.

MGC Başkanı Vahap Güner Malatya’daki fırıncı esnafının sorunları  ve taleplerine çözüm bulunması gerektiğini belirterek ziyaret nedeniyle Oda Başkanı Mehmet Büyükelçi ve Oda Yönetim Kuruluna teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.