Doğanşehir Fen Lisesi Öğrencilerine Özel eğitim desteği verecek olan "Doğanşehir Derste" Projesi ile MİAD Ankara Şubesi ile Mors Akademi işbirliğiyle verilecek eğitim desteği için sözleşme imzalandı. Doğanşehir Belediye Başkanı Mehmet Bayram ve İlçe Kaymakamı Ahmet Fatih Sungur, MİAD Başkanı Yunus Akdaş ve kalabalık bir tdavetli topluluğu katıldı.
Doğanşehir için hayati öneme sahip bir eğitim işbirliğiyle Online-Offline Hibrit Eğitim, Canlı Dersler ve Deneme Sınavları, Rehberlik ve Sınav Koçluğu ve Çözümlü Soru Bankalarından oluşacak projeden 321 öğrenci yaralrlanacak.
Doğanşehir Beleidye Başkanı Mehmet Bayram "Bu projede 321 öğrencimizi kapsayan bu kapsamlı eğitim desteği, öğrencilerimizin başarı yolculuğunda yanlarında olacak. Desteklerinden dolayı MİAD Genel Başkanı Sayın Yunus Akdaş ve yönetimine şükranlarımızı sunarız. Doğanşehirli öğrencilerimiz bu eğitim desteğinin karşılığını başarılarıyla verecektir" dedi.
#Doğanşehir #EğitimSeferberliği #FenLisesi


Malatya'da Tipi Sonrası 33 Kişi Kurtarıldı
Doğanşehir'de Kazalarda 2 Kişi Yaralandı
'Akçadağ da Saatlerce Elektrikler Kesilir mi?'
Malatyaspor'da Bir Zamanlar Maradona Seferi
































