reklam
ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 
reklam

Yaralama Olayına Karışan 2 Kişi Yakalandı

Malatya’da bir kişiyi açtıkları ateş ile yaralayan 2 kişi tabanca ile birlikte yakalandı. 

14 Kasım 2025 14:43
Yaralama Olayına Karışan 2 Kişi Yakalandı

Malatya Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada olay, önceki gün saat 20.30 sıralarında Yeşilyurt ilçesi Bostanbaşı Mahallesi Barguzu Caddesi üzerinde meydana geldi. Bölgede bulunan bir sitede güçlendirme çalışması yapan işçilerden A.Y. ile hırsızlık zanlısı oldukları değerlendirilen ve site içerisinde ateş yakan 2 kişi arasında tartışma ve kovalamaca yaşandı. Kovalamaca sırasında şüphelilerden birinin ateş açması sonucu A.Y. adlı işçi ağır yaralanarak olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Olaydan sonra kaçan iki kişi polisin takibi sonucunda M.K. ve İ.G.’yi olayda kullandıkları suç aletiyle birlikte yakalayarak gözaltına aldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.