reklam
ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 
reklam

Nemrut Dağında Kitap Okudular

Proje koordinatörlüğünü Malatya Doğanşehir Fen Lisesinin yaptığı “7 Bölge 7 Kitap 7 Yorum Projesi” ülkemizin her coğrafi bölgesinden 1 okulun katılımıyla gerçekleştirilen kitap söyleşilerinin ardından Nemrut Dağında Kitap Okuma etkinliği düzenlendi. 

21 Ekim 2025 16:00
Nemrut Dağında Kitap Okudular

Malatya Doğanşehir Fen Lisesi, İstanbul Erkek Lisesi, Antalya Manavgat Namık Karamancı Fen Lisesi, Gaziantep Vehbi Dinçerler Fen Lisesi, Nevşehir Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi, Trabzon Yomra Fen Lisesi ve Muğla Fethiye Belediye Fen Lisesinden 35 öğrenci Doğanşehir'de yapılan söyleşilerin ardından bu kez Nemrut Dağı'nda Kitap okuma etkinliğini gerçekleştirdi.

“Tarihi ve Turistik Mekanlarda Kitap Okuma Etkinliğin İkinci Adresi Nemrut Dağı.”

7 Bölge 7 Kitap 7 Yorum Projesi kapsamındaki etkinlerini sürdüren Fen Lİsesi öğrencileri Haziran ayında ilk tarihi mekanda kitap okuma etkinliğini Ayasofya’da gerçekleşti.

Öğrenciler bu kez Malatya'da ikinci kitap söyleşisinde kitap okuma farkındalığı oluşturmak için tarihi mekan olarak Nemrut Dağı’nı seçti. Her zaman, her yerde ve her alanda kitap okunabileceğini göstermek adına önemsenen etkinliğe ülkemizin 7 coğrafi bölgesinden ilçemize gelen 35 öğrenci katıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.