reklam
ALTIN
 3.714,14
DOLAR
 38,0208
STERLİN
50,0889
EURO
 42,0049
reklam

Yeşilyurtspor Diyarbakır'da yine Berabere Kaldı: 2-2

TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurtspor, deplasmanda Diyarbekirspor, ile 2- 2 berabere kalarak haftayı bir puanla kapattı. 

19 Ekim 2025 02:12
Yeşilyurtspor Diyarbakır'da yine Berabere Kaldı: 2-2

İki penaltının kaçtığı, dört golün izlendiği mücadele nefesleri kesti

Karşılaşmaya etkili başlayan Yeşil-Kırmızılı ekip, taraftar desteğini de arkasına alarak ilk dakikalardan itibaren oyunun hakimiyetini eline aldı. Diyarbekirspor, 25. dakikada geliştirdiği organize atakta bulduğu golle 1-0 öne geçti ve ilk yarıyı bu skorla kapattı. İlk yarının son bölümünde kazanılan penaltıdan yararlanamayan ev sahibi ekip farkı artırma fırsatını da kaçırdı.

İkinci yarıya da kontrollü başlayan Diyarbekirspor, oyunu rölantiye alarak skoru koruma çabasına girdi. Ancak 69. dakikada konuk ekip Malatya Yeşilyurt Belediyespor penaltı kazandı. Kaleci bu pozisyonda gole izin vermedi. Buna rağmen 75. dakikada gelişen bir atakta Malatya temsilcisi skoru 1-1’e getirdi.

Golden sonra yeniden oyuna ağırlığını koyan Diyarbekırspor, 85. dakikada bulduğu golle 2-1 öne geçti. Fakat maçın uzatma dakikalarında, 90+1’de Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un geliştirdiği hızlı atakta savunmanın hatasını iyi değerlendiren konuk ekip skoru 2-2’ye getirdi. Kalan sürede başka gol olmayınca mücadele 2-2 sona erdi.

Diyarbekirspor bu sonuçla puanını 8’e yükseltti ve ligde 7. sırada yer aldı. Taraftarlar maç sonunda takımlarını alkışlarken, kaçan galibiyet nedeniyle üzüntülerini gizleyemedi.

HAber: Tigris Gazetesi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.