ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Karantinadaki vatandaşlara kitap desteği

Malatya Emniyet Müdürlüğü Covıd-19 salgını nedeniyle Malatya'da karantinaya alınan vatandaşlara okumaları için kitap dağıtımı yapıldı. 

28 Nisan 2020 10:14
Karantinadaki vatandaşlara kitap desteği

Malatya Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada "Dünya Sağlık Örgütünce Pandemi olarak nitelendirilen Yeni Corona Virüs (COVİD-19) salgınından, Ülkemizi ve vatandaşlarımızı korumak, salgının yayılmasını engellemek ve sosyal izolasyonu sağlamak amacıyla, Havayoluyla Suudi Arabistan ülkesinden ilimize gelerek 14 gün boyunca Eşref Bitlis Erkek Öğrenci Yurdunda karantina altında kalan vatandaşlarımıza, Gençlik ve Spor Bakanlığınca gönderilen kitaplar İl Emniyet Müdürlüğümüz görevlileri ve KYK yöneticileri ile birlikte karantinada bulunan vatandaşlarımıza dağıtılmıştır" denildi.
#malatyaemniyet
#birlikteyeneceğiz

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.