reklam reklam
ALTIN
 3.714,14
DOLAR
 38,0208
STERLİN
50,0889
EURO
 42,0049
reklam

Dünyanın Gençleri Darende’de Buluştu

19 ülkeden gelen öğrenciler, kültürel gezi kapsamında Darende’nin tarihi ve doğal güzelliklerini tanıdı. 

14 Temmuz 2025 01:04
Dünyanın Gençleri Darende’de Buluştu

AHMET ÇAKIR/DARENDE

Turgut Özal Üniversitesi ve Yunus Emre Enstitüsü iş birliğiyle düzenlenen 2025 Yaz Okulu kapsamında, 19 farklı ülkeden 19 öğrenci ve 5 akademisyen Darende’de ağırlandı. İlçenin tarihî ve turistik alanlarını gezen konuklar, gösterilen misafirperverlikten dolayı Belediye Başkanı Dr. Alican Bozkurt’a teşekkür etti.

Turgut Özal Üniversitesi ile Yunus Emre Enstitüsü’nün ortaklaşa yürüttüğü 2025 Yaz Okulu Projesi kapsamında, 19 farklı ülkeden gelen 19 öğrenci ve 5 akademisyen Darende’de konaklamalı kültür gezisi gerçekleştirdi.

Darende Belediyesi tarafından konuklar için iki akşam yemeği, bir kahvaltı, bir öğle yemeği ve konaklama imkânı sağlandı. Program boyunca öğrenciler ve akademisyenler; Somuncu Baba Külliyesi, Tohma Kanyonu, Hasan Gazi Türbesi, Günpınar Şelalesi gibi ilçenin önemli ziyaret noktaları gezdi.

Gezi sonunda misafirler, kendilerine gösterilen ilgi ve misafirperverlikten dolayı Darende Belediye Başkanı Dr. Alican Bozkurt’a özel olarak teşekkür etti. Katılımcılar, Darende’de unutulmaz anılarla dolu bir deneyim yaşadıklarını ifade ettiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.