reklam
ALTIN
 3.714,14
DOLAR
 38,0208
STERLİN
50,0889
EURO
 42,0049
reklam

NEFES KREDİSİ BAŞVURULARI BAŞLADI

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan duyuruda, Oda üyelerinin nefes kredisinden faydalanabileceği belirtildi. 

09 Temmuz 2025 23:26
NEFES KREDİSİ BAŞVURULARI BAŞLADI

TSO'dan yapılan duyuru da “Odamızdan ıslak imzalı faaliyet belgesi alınması akabinde başvurular doğrudan ilgili bankalara yapılacaktır” denildi.

Kredi başvuru detayları şu şekilde;

Şirketler risk durumuna göre azami 1 milyon TL ile 2,5 milyon TL arasında kredi kullanabilecekler.

Kredi; 6 ay ana para ve faiz ödemesiz, toplamda azami 36 ay vadeli olacak.

24 aya kadar vadeli kredilerde %38, 24 ayı aşan vadelerde ise %37 faiz oranıyla sunulacak.

Herhangi bir teminat talep edilmeyecek. Ancak şahıs işletmelerinde üçüncü şahıs kefil bulunamaması durumunda, müşterinin talebi üzerine maddi teminat istenebilecektir.

Kredi; Ziraat Bankası, Halkbank, VakıfBank, Yapı Kredi, Akbank, DenizBank ve Ziraat Katılım Bankası aracılığıyla kullandırılacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.