reklam
ALTIN
 3.714,14
DOLAR
 38,0208
STERLİN
50,0889
EURO
 42,0049
reklam

Melekbaba’da Çocuk Şenliği Düzenlendi

Yeşilyurt Belediyesi’nin Melekbaba Gençlik Merkezinde düzenlediği Çocuk Şenliği, yoğun ilgi gördü. Renkli etkinliklerin yer aldığı şenlikte çocuklar gönüllerince eğlendi. 

24 Haziran 2025 14:35
Melekbaba’da Çocuk Şenliği Düzenlendi

Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Melekbaba Mahallesindeki Gençlik Merkezinde düzenlenen ‘Çocuk Şenliği’nde Renkli ve keyifli anlara sahne olan etkinliklere ilgi gösteren çocuklar ve gençler, kendileri için özel olarak düzenlenen sosyal ve sportif etkinliklere katılarak hem hünerlerini sergilediler hem de keyif dolu anlar yaşadılar.

 Yaz döneminde her yaştan vatandaşa hitap eden sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere ağırlık vereceklerini söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, “Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onların mutlu olduğu, birlikte güldüğü anlar bizim için çok değerlidir. Bu tür etkinliklerle hem çocuklarımızın sosyal gelişimine katkı sağlamayı hem de yaz döneminde kaliteli zaman geçirmelerine destek oluyoruz. “ dedi.

 Başkan Geçit, ilçede yaz döneminde mahalleler, sosyal yaşam alanları ve farklı mekânlarda düzenleyecekleri etkinliklerle vatandaşların sosyal hayatlarını daha hareketli hale getireceklerini ifade ederken, “ Melekbaba mahallemizde düzenlediğimiz Çocuk Şenliğimizde bu etkinliklerimizin bir parçası oldu. Keyif dolu, renkli anların yaşandığı etkinliklerimize yoğun ilgi gösteren, güzel bir gün geçiren çocuklarımızın mutluluğu her şeyden kıymetlidir. Bu tür etkinliklere farklı mahallelerimizde aralıksız devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.