Malatya Valiliğinden yapılan açıklamada "Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, ilimiz genelinde kaçakçılık suçlarının tespitine ve önlenmesine yönelik yürüttükleri çalışmalar kapsamında başarılı bir operasyona imza atmıştır" denildi.
Gerçekleştirilen operasyonda, A.Ö. isimli şahsın üzerinde ve aracında yapılan aramalarda; Roma dönemine ait 7 adet ok ve mızrak ucu, Roma dönemine ait 3 adet yüzük, Bizans, Emevi ve Abbasi dönemlerine ait 45 adet sikke, 1 adet metal el dedektörü, 1 adet dedektör ve buna bağlı sesli uyarı veren dijital ekranlı cihaz ele geçirildi.
Yakalanan Şüpheli şahıs hakkında 2863 sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu kapsamında yasal işlem başlatıldı.

Malatya’nın Kültür ve Sanat Vizyonu Tartışıldı
Battalgazi de 'Deprem Anı ve Hafıza Müzesi' Kurulacak
Malatya'da 11 Ayda 780 Bin Yolcu Uçtu
Sadıkoğlu: İşletmelerin uygun koşullu kredilere ihtiyacı var
































