ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Eski Bakan Mahir Ünal MGC'ni Ziyaret Etti

64. Hükümette Kültür ve Turizm Bakanı olarak görev yapan AK Parti MKYK Üyesi Mahir Ünal ve Malatya Milletvekilleri Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. 

23 Mart 2024 16:09
Eski Bakan Mahir Ünal MGC'ni Ziyaret Etti

64. Hükümette Kültür ve Turizm Bakanı olarak görev yapan, AK Parti Tanıtım ve Medya'dan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı ve Parti Sözcülüğü görevlerini üstlenen ve AK Parti Grup Başkanvekilliği görevlerinde bulunan Mahir Ünal AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, İhsan Koca, eski Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören ve AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci Malatya Gazeteciler Cemiyeti ile Yeni Malatya Gazetesini ziyaret etti.

MGC Başkanı Vahap Güner "Depremlerin ardından enkaz altına kalan Malatya basınını Malatya Eski Milletvekili Öznur Çalık'ın temin ettiği ve Malatya Büyükşehir Belediyesinin tahsis ettiği bu alana kurulan Basın konteynırlarına taşıdık. Eski Balkanımız Bülent Tüfenkci ve AK Parti il başkanlığı da destek verdiler. Bu nedenle kendilerine bir kez daha teşekkür ediyoruz. Malatya'nın yaralarını hep birlikte sarmaya çalışıyoruz" dedi. 

Eski Bakan Mahir Ünal, Kahramanmaraş'ta da büyük bir deprem yaşadıklarını belirterek "Deprem anından itibaren sahada AK partili Belediyelerimiz vardı. Hatay'da bile Konya Belediyemiz çalıştı, İstanbul Belediyesi yoktu. Malatya adayımız Sami Er, Belediyecilik konusunda deneyimli bir arkadaşımız. Sayın Cumhurbaşkanımız Sami Er'i Malatya'ya bu nedenle göndermiştir. Bu güne kadar 8 bin adet konut teslim edildi, diğer konutlarda teslim edilecek. Malatya basını da bu günleri geride bırakacaktır" diye konuştu. 

Malatya Eski Milletvekili Öznur Çalık'da MGC Kurucusu Haydar Karaduman'ı bir kez daha rahmetle andıklarını belirterek Malatya Gazeteciler Cemiyetine başarılar diledi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.