ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Şemsettin Alkan Vefat Etti

Malatya'nın eski siyasetçilerinden ve Özhan Sanayi Sitesi kurucularından Şemsettin Alkan vefat etti. Alkan, Eskimalatya Alibaba mezarlığında toprağa verildi. 

24 Mart 2024 09:11
Şemsettin Alkan Vefat Etti

Bir süredir Araştırma Hastanesinde tedavi altında bulunan Şemsettin Alkan tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Battalgazi ilçesindeki Ağılyazı mahallesindeki çiftliğinde tarımla uğraşan Alkan'ın ani vefatı üzüntü yarattı. Alkan'ın cenazesi bugün saat 12.00'de öğlen namazına müeakip Eskimalatya'daki Alibaba Mezarlığında toprağa verildi. 

Battalgazi İlçesi Ali Baba Mezarlığında kılınan cenaze namazzına Ak Parti Milletvekili Bülent Tüfenkçi, CHP Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veli Ağbaba, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.   Merhum Şemsettin Alkan'ın cenazesi kılınan namazın ardından Alibaba Mezarlığında toprağa verildi. 

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu olarak Merhuma Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Taziye Adresi: Kernek mahallesi Nil sokak ALKAN apt. Battalgaz / MALATYA

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.