ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Dr. Vahap Şahin Akçadağ'da İftar Yemeği Verdi

CHP Akçadağ Belediye Başka Adayı Dr. Vahap Şahin Akçadağ'ın Develi mahallesinde Ramazan'ın ilk günde iftar yemeği verdi. Yemeğe katılan CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veli Ağbaba, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu söyledi. 

12 Mart 2024 01:39
Dr. Vahap Şahin Akçadağ'da İftar Yemeği Verdi

DR. Vahap Şahin tarafından Develi mahallesinde verilen iftar yemeğine Malatya Büyükşehir Başkan adayı Veli Ağbaba, CHP İlçe Başkanı Dr. Vahap Şahin, Muhtarlar, CHP'li yöneticiler ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Ramazan ayının bereket ve bolluk ayı olduğunu, insanların Ramazan ayında bir araya gelerek iftar açtıklarını kaydeden Dr. Vahap Şahin "Ramazan ayı'ın hayırlı olmasını diliyoruz. Tüm hemşerilerime katıldıkları için teşekkür ediyorum" dedi. 

İftar açan vatandaşlara hitap eden CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veli Ağbaba "Akçadağ'da güzel şeyletr oluyor. Başkan adayımızın iftar yemeğine katıldığınız için teşekkür ediyorum. Ramazan ayı birlik ve beraberlik ayıdır. Bir olursak birlikte olursak Akçadağ'da yapamayacağımız hizmet olamaz. Bizlere destek olan diğer şehir Belediyeleri yanımızda olacak, Akçadağ'ın yanında olacak. Akçadağ'ı hep birlikte dönüştüreceğiz" diye konuştu.

Yoğun ilgi gören iftar yemeğine katılanlarda Dr. Vahap Şahin'e başarılar dilediler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.