ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

TİP'den Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

 

04 Mart 2024 09:16
TİP'den Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burcu Aslan, Yeşilyurt İlçe Belediye Başkanı Adayı Oktay Özdemir, Battalgazi İlçe Belediye Başkanı Adayı Murat Kara ve Türkiye İşçi Partisi Malatya İl Örgütü'nden parti yöneticileri, Malatya Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ettiler.
4 Mart’ta gerçekleştirilen ziyaret, Türkiye İşçi Partisi'nin Malatya'daki seçim çalışmalarının bir parçası olarak gerçekleştirildi. Ziyarette, TİP'in yerel yönetimdeki vizyonu ve seçim vaatleri hakkında bilgi verildi ve Malatya'nın geleceği için yapılan planlar paylaşıldı. Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, TİP adaylarına ve parti temsilcilerine başarılar dileyerek, Malatya'nın sorunları ve çözüm önerileri hakkında görüş alışverişinde bulundular.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.