ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Veli Ağbaba Seyahat Acenteleri ile Bir Araya Geldi

CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Veli Ağbaba, kısa adı TÜRSAB olan Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Malatya yöneticileri ile bir araya geldi. 

04 Mart 2024 23:40
Veli Ağbaba Seyahat Acenteleri ile Bir Araya Geldi

Malatya'da Çamlıca Restoranda TÜRSAB Acenteleri Sahipleri ile bir araya gelen @veliagbaba Türkiye Seyehat Acenteleri Birliği yönetici ve çalışanlarıyla bir araya gelerek sohbet etti. Malatya Turizm üzerine ağırlık kazanan sohbette Veli Ağbaba Kültür Turizm ve Sanat üzerine projelerini anlatarak Malatya turizmni canlandırmak için el birliğiyle çalışacaklarını söyledi.

Seyehat Acenteleri ise yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler vererek "Daha iyi bir Malatya için hep birlikte şehrimize emek vermeye devam edeceğiz. Her haftasonu birbirinden güzel turlar sizlerle olmaya devam ederken, her hafta şehrimizde bir ünlü ağırladık tiyatrolar konserler kadınlar matineleri son hız devam ediyor. Depremin sosyal hayatımıza vermiş olduğu yaraları böylelikle saracağımıza inanarak topluma faydalı olacağımızı belirttik.  Emeği geç herkese sonsuz teşekküler" diye konuştular.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.