ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Dr. Şahin: Akçadağ'ın Sorunlarını Çözmeye Talibiz

CHP Akçadağ Belediye Başkan adayı Dr. Vahap Şahin, seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. 

25 Şubat 2024 04:28
Dr. Şahin: Akçadağ'ın Sorunlarını Çözmeye Talibiz

Akçadağ'da kahvehaneleri dolaşarak projelerini anlatan Drç. Vahap Şahin Akçadağ'ın mahallelerini ziyaret ederek seçmenlerle bire bir görüşüyor. Akçadağ'ın Yalınkaya ve  Sarıhacı Mahallelerini ziyaret eden Dr. Vahap Şahin "Kırsalda yer alkan mahlallelerin kanalizasyon, içme suyu,  ve yol sorunları bulunuyor. Bunları köklü olarak çözüme kavuşturmak istiyoruz. Akçadağ'ı ihmal etmişler, sorunlarıyla başbaşa bırakmışlar. Biz bu sorunları çözmeye talibiz" dedi. 

ÇATYOLSPOR KULÜBÜNÜ ZİYARET ETTİ.

CHP Akçadağ Belediye Başkan Adayı Dr. Vahap Şahin, Akçadağspor kulübünden sonra Çatyolspor kulübünü de ziyaret etti. Spora ve spor kulüplerine yardım etmenin destek olmanın Belediyeye yük olarak göründüğünü kaydeden Dr. Vahap Şahin "Bu doğru bir yaklaşım değildir.Spora ve spor kulüplerine destek olmayı yük olarak görenlerden bu sorunları çözmeyi bekleyemezsiniz. Akçadağ da spora en geniş anlamda yatırım yapılacaktır. Spor kulüplerimizi lkendi tesislerine kavuşturmak için projelerimiz olacak. Bu nedenle biz spor2a olan yardımı yük olarak görenlerden değiliz aksine spora desteğin Belediyelerin asli görevleri olarak görüyoruz  ve destekliyoruz" dedi. 

AKÇADAĞ'I İHMALK EDENLERDEN ÇÖZÜM BEKLEMEYİN

Akçadağ ilçe merkezinde de seçim çalışmalarını sürdüren Dr. Vahap Şahin "Akçadağ'ın tüm mahallelerini ziyaret ettim. Akçadağ ihmal edilmiş bir ilçe haline gelmiş. Kanalizasyon, içe suyu, yol sorunu var. Akçadağlı yerini yurdunu terk etmeye başlamış.  Akçadağ'ı ihmal edenler bu sorunları çözemez. Akçadağ'ı ayağa kaldıracak 49 projemizle göreve talibiz. Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Veli Ağbaba'nında destekleriyle Akçadağ'ın tüm sorunlarını çözeceğiz. Buna inanıyoruz" diye konuştu. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.