ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Arguvan Belediye Başkanı Kızıldaş Bağımsız Aday

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş Arguvan'dan Bağımsız Belediye Başkan Adayı oldu. 

25 Şubat 2024 00:24
Arguvan Belediye Başkanı Kızıldaş Bağımsız Aday

Arguvan'da, CHP'nin yeniden aday göstermemesi üzerine partiden istifa ederek, geçtiğimiz günlerde Türkiye İşçi Partisi'nden seçime katılacağı belirtilen Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Siyasi Partiler Kanunundaki, “Bir partide aday yoklamasına katılmış olanların bir başka partiden aday olamayacağı” hükmüne takılması nedeniyle seçime bağımsız aday olarak gireceğini ifade etti.

Başkan Kızıldaş; “Hepimiz Arguvan için dürüstlüğü, ahlakı, doğruluğu savunan, bugüne kadar yapılan hizmetleri inkâr etmeyen, çalışmalarımızı gönül gözüyle gören Arguvan’ın sağduyulu insanlarıyız. Biz geldiğimizde köy görünümün de olan Arguvan’ı Malatya’da adından söz edilir bir ilçe durumuna getirdik. Bizler doğal ürünlerimizle, fabrikalarımızla, yatırımlarımızla, projelerimizle ve türkülerimizle adından söz edilir bir marka oluşturduk" dedi. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Abdullah 2024-02-26 17:23:37

İnşallah Mehmet başkan tekrar kazanır