ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

AK Partili Taşkın’dan konteyner kent ziyareti

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Bayram Taşkın, 31 Mart seçimleri sonrasında da halkla iç içe olmayı sürdürerek, devlet millet el ele Battalgazi’yi ayağa kaldıracaklarını söyledi. 

22 Şubat 2024 06:34
AK Partili Taşkın’dan konteyner kent ziyareti

Battalgazi ilçesinde bulunan Bağcılar Konteyner Kenti ziyaret eden AK Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Bayram Taşkın, vatandaşların talep ve isteklerini dinledi.
Tek tek konteynerleri gezerek vatandaşları dinleyen Taşkın, kalıcı konutlarla ilgili çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini söyledi.
Vatandaşların sıcak ilgisi ile karşılan Taşkın, çekilen kuralarda evlerine kavuşamayan hak sahiplerinin üzülmemesi gerektiğini de ifade ederek konutlar tamamlandıkça teslimatların da süreceğini ifade etti.
Kent genelinde toplamda 18 bin kalıcı konut için çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini aktaran Taşkın, “ Konteyner kentte kalan vatandaşlarımızı ziyaret ederek sorunlarını dinleyip çözüm yolları için yetkili arkadaşlarla istişarelerde bulunduk. Birkaç konteynerde su damlaması konusu vardı, sorun giderildi. İnternet sorununun olduğu belirtildi, gerekli görüşmelerimizi yaptık bu sorunda çözülecektir inşallah. Devletimizin şefkat eli buradaki kardeşlerimizle beraber” dedi.
Kalıcı konutlar için kura çekimlerinin süreceğini ifade eden Taşkın, “İnşallah devletimizin gücü ve Cumhurbaşkanımızın kararlı duruşu sayesinde inşatlarımız hızla devam ediyor. İki üç ayda bir inşaatlar tamamlandıkça kura çekimleri devam edecek. 18 bin konutta çalışmalar sürüyor. Kardeşlerimiz umutlu bir şekilde bekliyor. Kurada çıkanlar sevinçli diğerleri heyecanla bekliyor. İnşallah kurası çıkmayan kardeşlerimizde önümüzdeki kura çekimlerinde evlerine kavuşacaklardır. 31 Mart seçimleri sonrasında da halkla iç içe olmayı sürdürerek, devlet millet el ele Battalgazi’yi ayağa kaldıracağız.” diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.