ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Ankara Arguvanlılar Derneği Ersoy Eren'i Ağırladı

Ankara'da faaliyet gösteren Arguvanlılar Derneğini ziyaret eden CHP Arguvan Belediye Başkan adayı Gazeteci Ersoy Eren Arguvanlılar ile bir araya geldi. 

20 Şubat 2024 06:55
Ankara Arguvanlılar Derneği Ersoy Eren'i Ağırladı

CHP Arguvan Belediye Başkan adayı Ersoy Eren, Ankara Arguvanlılar Derneği’nin daveti üzerine Arguvanlılar ile buluştu. Aday olma sürecini ve projelerini açıklayan Ersoy Eren, Arguvan'ı ortak akılla Derneklerle sık sıkmbir araya gelerek  belirleyecekleri projeleri hayata geçirmek çalışacaklarını belirterek "Arguvan hep birlikte yaşanılır ve gözde bir ilçe yapmalıyız. Sizlerin deneyimlerine, bilgilerinize her zaman ihtiyacımız olacak. Arguvan'da istihdam yaratacak projeleri tartışmalıyız. İşyeri yok Arguvan'da, üretim yapacak tesisler yok. Türkülerimiz de olduğu gibi kalkınan da bir ilçe olmalıyız" dedi. 

"Arguvan'da ben bilirim dönemi geride kalmıştır" diyen Ersoy "Arguvan'ı yaşanılır bir ilçe yapmalıyız, hastanemiz yok, işyerleri yetersiz, Yoncalı Barajı bitiyor, ilçemizin kalkınmasınd aönemli bir rol oynayacak. Bu nedenle sizlerin tecrübelerinden yararlanarak Arguvan'da neler yapabiliriz sizlerle konuşacağız. Dernek başkanımız Asım Aydoğdu ve yönetim kuruluna, yoğun katılım sağlayarak bizleri onurlandıran tüm Arguvanlılara teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı @gunervahap'inde katıldığı ziyarette, Ersoy Eren'i Ankara'da ağırlamaktan ve dinlemekten memnun olduğunu söyleyen Ankara Arguvanlılar Derneği Başkanı Asım Aydoğdu, Arguvan için yaptıkları çalışmaları anlatarak, ERsoy Eren'e başarılar diledi. 

#İşimizGücümüzArguvan #Ankara #Arguvan #Malatya #chp @chp @malatyachp @ersoyeren

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.