ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Gürsoy: Kura Sonuçlarını Açıklayın, Halkı Bilgilendirin

CHP Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Eczacı Alper Gürsoy "Halkımız yapılacak projeler konusunda bilgilendirilmiyor, kura sonuçları kamuoyuna açıklayın" dedi. 

19 Şubat 2024 03:36
Gürsoy: Kura Sonuçlarını Açıklayın, Halkı Bilgilendirin

CHP Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Eczacı Alper Gürsoy Malatya Gazeteciler Cemiyeti ile Yeni Malatya Gazetesini ziyaret etti. Kışla ceddesinde Eczacılık yaptığını, işyerinin MHP binasının yıkılması nedeniyle yıkıldığını kaydeden Gürsoy "Malatya büyük bir afet yaşadı, hala da durmadan sallanıyoruz. Depremlerin üzerindne bir yıl gibi süre geçti. Hala kalıcı konutlar teslim edilmedi. 6 Bin konutun teslim edildiği kura sonuçları ise açıklanmış değil. Kura sonuçlarının toplu olarak neden ilan etmezsiniz. Açıklayın kura sonuçlarını  vatandaş görsün, eleştirsin" diye konuştu.

PROJELER KONUSUNDA BİLGİ VERİLMİYOR

Malatya'da bir yıldan bu yana neler yapıldığı  ve neler yapılacağı konusunda depremzedelerin bilgi sahibi olmadığını ifade eden Eczacı Alper Gürsoy, "Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan projeler konusunda halkımız bilgi sahibi değildir. Nerede , ne zaman ne yapaılack konusunda bilgilendirme yapılmıyor. Rezerv alanlar ilan ediliyor, bilen yok. EVler yıkılıyor yerine kim ne yapacak bilinmiyor. Halkı bilgilendirmek zorundasınız. Bu kadar başı boşluk olamaz. Malatya bunu hak etmiyor. İnsanların varlıkları mülkleri yok oldu, ne yapacağınızı açıklamak bu kadar mı zor bir iştir. Hazırladığınız projeler konusunda halka bilgi vermeniz gerekmektedir" diye belirtti.

Seçimi kazandıklarında ilk işlerinin halkı bilgilendirmek olacağını kaydeden Gürsoy, Malatya'da büyük bir heyecan olduğunu ve CHP olarak seçimi kazanacaklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden MGC Başkanı Vahap Güner, CHP adayı Alper Gürsoy'a başarılar diledi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.