ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Dr. Süleyman Eser Darende Projelerini Açıkladı

Yeniden Refah Partisi Darende Belediye Başkan adayı Dr. Süleyman Eser, seçim bürosu açılışında projelerini açıkladı. 

20 Şubat 2024 00:46
Dr. Süleyman Eser Darende Projelerini Açıkladı

Yeniden Refah Partisi Darende Belediye başkan adayı Süleyman Eser’in seçim bürosunu törenle açtı. Açılış sırasında Süleyman Eser’in konuşması sık sık alkışlarla kesildi. “Destek bizden hizmet sizden”, “Darende seninle gurur duyuyor”, “Başkan gelecek, hizmet gelecek”, “İşte Darende işte Süleyman” sloganları atıldı.

OTOGAR VE İMAR İZNİ SÖZÜ

Belediye başkanlığı döneminde yaptıklarını ve yapacaklarını anlatan Eser, “2014 isli kirli havayı yok etmek için doğalgazı Darende’ye getirdik. Doğalgazı yol boyu organize sanayinin yanına kadar götüreceğiz. Darende’yi sağlık turizmine açalım dedik en güzel hastaneyi yaptık. Birçok ilde olmayan fizik tedavi hastanesi size yaptık. Küçük sanayi yok dedik ve yaptık. Geldiğimizde de sanayi bölgesini genişleteceğiz. Bölgeleri imara açacağız ev problemini çözeceğiz. Hazine arazilerini planlayacağız, satacağız. Otogar yapacağız. İşsize iş, evsize ev imkanı sağlayacağız. Gençlik merkezleri kuracağız, mandıralar kuracağız, suları içemiyoruz, arıtma tesisi kuracağız ve suyu ihtiyacı olan mahallelere vereceğiz. Parklar, bahçeler yapacağız. Darende’yi güzelleştireceğiz daha yaşanır yer yapacağız” şeklinde konuştu.

"GURUR DUYUYORUM"

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, Darendeli olmaktan gurur duyduğunu belirtti ve halktan destek istedi.

Süleyman Eser’in seçim bürosu açılışına Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, Yeniden Refah Partisi Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ayetullah Geçen, il yönetimi ve ilçe yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.  

Haber:Ahmet Çakır

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.