ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Dr.Şahin: Akçadağ'da Kentsel Dönüşümü Başlatacağız

CHP Akçadağ Belediye Başkan adayı Dr. Vahap Şahin "Akçadağ'da köy ve mahalleleri de kapsayacak bir Kentsel dönüşümü başlatacağız" dedi. 

12 Şubat 2024 02:22
Dr.Şahin: Akçadağ'da Kentsel Dönüşümü Başlatacağız

Hafta sonunda Kürecik bölgesindeki mahalleleri tek tek gezen CHP Adayı Dr. Vahap Şahin "Harunuşağı, Çakılpınar, Aksüt, Güneşli, Darıca mahalleleri ziyaret ettik. Kürecik bölgesi ihmal edilmiş, sorunlara eğilen olmamış. Kürecik mahjallelerinin en önemli sorunları yol, kanalizasyon ve içmesuyudur. Sağlıklı bir alt yapı yok, Köyler hala çöp konteyneri bekliyor. Bir çöp kutusunu bile Kürecik'e çok görmüşler Köylerde Taziye evi ve kaöy evi yapılmasını istiyorlar. Biz bu sorunları kısa sürede çözeriz. Altyapıdan sorumlu Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ yöneticilerini Kürecik'e davet ediyoruz. Çözün bu sorunları" dedi.

Akçadağ'da uygulanacak projelrin başınd aKentsel dönüşümün geldiğini kaydeden Dr. Şahin "Kürecik'te bu yıla gelmişiz kanalizasyon ve içme suyu konuşuluyorsa bunun adı ihmalkarlıktır, sorunları görmemektir. Kürecik bölgesinde kentsel dönüşüme hemen başlayacağız. Halkın da desteğiyle Kürecik'in tüm sorunlarını çözeriz" diye konuştu.

CHP Akçadağ İlçe Başkanı Ali Aslan'da >Kürecik'in ihmal edildiğini belirterek "Büyükşehir ve MASKİ yöneticilerini Kürecik'in sorunlarını çözmeye davet ediyorum" diye belirtti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.