ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

CHP'den Büyükşehir Atağı...Ec.Alper Gürsoy İle Görüşüyor

AK Parti Malatya Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanlarını açıklamasının ardından Ana Muhalefet Partisi CHP'de Büyükşehir için hamle yaptı. Yeniden Refah'ın Bilal Yıldırım ile alacağı oyları hesaplayan CHP Malatya teşkilatı, MHP ve İYİ Parti ve diğer partilerinde oylarını alacak adaylar üzerinde görüşmelere başladı. Bu adaylardan ismi öne çıkan Ec. Alper Gürsoy ile görüşen CHP ilk etapta olumlu izlenimler aldı. 

04 Şubat 2024 10:26
CHP'den Büyükşehir Atağı...Ec.Alper Gürsoy İle Görüşüyor

Kışla Caddesinde bulunan MHP İl binasının altında yıllardır Eczacılık yapan Alper Gürsoy ile ön bir görüşme yapan CHP, aslen Arapgirli olan Ec.Alper Gürsoy'un bir süre İYİ Parti'nin çalışmalarına da katıldığı öğrenildi. MHP ve İYİ Parti çevrelerinde saygın bir isim olarak görülen Ec.Alper Gürsoy'a adaylık teklifi götürmeye hazırlanan CHP'de Büyükşehir'i kazanma hesapları yapılmaya başlandı.

Ön bir araştırma yapan CHP, Ec.Alper Gürsoy'a Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için teklif götürmeye ve Genel Merkezin onayına sunmöaya hazırlanıyor.  Eczacı Ayşe Öner Gürsoy'la evli olan Alper Gürsoy'un adaylık teklifini değerlendirdiği öğrenildi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.