ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Arguvan Vakfında Yönetim Değişti

İstanbul'da faaliyet gösteren Arguvan ve Köyleri Eğitim Kültür Vakfının genel kurulunda Başkanlığa Abidin İnan seçilirken Yönetim Kurulu da yeniden seçildi. 

04 Şubat 2024 01:13
Arguvan Vakfında Yönetim Değişti

Arguvan ve Köyleri Eğitim Kültür Vakfı 18. Dönem (2024-2026) seçimli olağan kurucular kurulu toplantısı (kongre) 4 Şubat 2024 tarihinde Vakıf Merkezinde yapıldı. 

Gündemdeki maddelerin görüşülmesinin ardından Vakıf kurucu üyelerinin oy birliği ile yeni dönem yönetim ve denetim kurulları yeniden belirlendi. 

Arguvan Vakfı Başkanlığına Abidin İNAN seçilirken Yönetim Kurulu üyeliklerine, Çiğdem Özçamur GÜNEŞ, Ali Başar TEMİZ, Hakan ÖZDOĞAN, Şahap GÜVEN, Çağan ÖZDEMİR, Ezgi KALENDER, Erdinç ORHAN, Hacı Hüseyin GÜLLER, Yılmaz KULAK, Metin ERBEK, Mehmet MUTLU, Hasan GÜRER, Bora ÇİÇEK seçildi.

Denetim:Kurulu üyeliklerine ise Latif ADIGÜZEL, Erol ÇAKMAK, M.Ali PARLAK, Süleyman KILIÇ, Erdinç BAYRAM seçildiler. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.