ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

CHP Kurultay Delegeleri Özel'i Ziyaret Etti

CHP Malatya Kurultay Delegeleri Ankara'ya giderek Genel Başkanlığa seçilen Özgür Özel'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

10 Aralık 2023 08:30
CHP Kurultay Delegeleri Özel'i Ziyaret Etti

Malatya'dan seçilen 12 CHP Kurultay delegesi İl Başkanı Barış Yıldız ile birlikte Ankara'ya giderek Genel Başkan Özgür Özel'i ziyaret etti. Malatya delegelerinin tamamı kurultay'da Özgür Özel'i desteklemişti. Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nında hazır bulunduğu ziyarette Genel Başkan Özgür Özel, Malatya delegelerine destekleri için teşekkür etti. 

Malatya heyeti daha sonra Yüksek Disiplin kurulu Başkan Yardımcısı seçilen Malatyalı hemşerimiz Av. Deniz Çakır, Parti Meclisi Üyesi Hemşerimiz Av.Hüseyin Can Güner; Yurt dışı örgütlenmeden sorumlu MYK üyesi Malatyalı Hemşerimiz Mehmet Tüm, CHP'nin Hazine ve Maliye Bakanlığından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Malatyalı hemşerimiz Prof.Dr. Yalçın Karatepe ve Genel Başkan Yardımcılarını da ziyaret ederek başarılar dilediler. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.