ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

CHP Başkan Aday Adayları ile Tek tek Görüştü

CHP Genel Merkezinden görevlendirilen iki Parti görevlisi Milletvekilleri Malatya'da Belediye Başkanlıklarına aday adayı olan adaylarla tek tek görüştü. 

10 Aralık 2023 09:22
CHP Başkan Aday Adayları ile Tek tek Görüştü

CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız yaptığı açıklamada "Partimizde Yerel seçimler Aday Adaylığı Başvuruları geçtiğimiz salı günü son bulmuştu.Genel Merkezimizin görevlendirmesi ile İzmir Milletvekili Ednan Arslan ve PM Üyesi Hikmet Erbilgin Aday adayları ile ön görüşme yapmak ve saha çalışması yapmak üzere Malatya'ya geldiler" dedi. 

CHP Genel Merkez tarafından görevlendirilen iki yetkili parti binasında, Arguvan, Arapgir, Hekimhan, Akçadağ, Doğanşehir, Yeşilyurt ve Battalgazi ilçelerinden aday adayı olarak başvuran adaylar ile tek tek görüşerek nasıl bir seçim istedikleri soruldu. 

Parti görevlileri tarafından hazırlanan bir raporun Genel Merkeze sunulacağı ve ön seçim, teşkilat yoklaması gibi tercihlere karar verilmesi sağlanacak. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.