ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Ergün Kılıç Arguvan Belediye Başkan A.Adayı Olldu

İnşaat Mühendisi Ergün Kılıç, 2024 yerel seçimlerinde Arguvan Belediye Başkan Aday Adaylığı dosyasını Cumhuriyet Halk Partisi Arguvan ilçe başkanlığına teslim ederek aday adayı oldu. Kılıç daha sonra partililere hitaben bir konuşma yaptı. 

02 Aralık 2023 02:06
Ergün Kılıç Arguvan Belediye Başkan A.Adayı Olldu

CHP Arguvan Belediye Başkanı Aday Adayı Ergün Kılıç, deprem sürecinde “Malatya'nın her noktasına temas eden, parti ayrımı gözetmeksizin tüm Malatya'nın yardımına koşmaya çalışan Milletvekilimiz Veli Ağbaba'ya bir kez daha huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi.

Kılıç sözlerine şöyle devam etti ‘’Önceki dönem Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na emeklerinden dolayı sizlerin huzurunda teşekkür etmek istiyorum. Yine hepimizi tekrar umutlandıran önümüzdeki yerel seçimler başta olmak üzere tekrar umudumuzu yeşerten Genel Başkanımız sayın Özgür Özel'e çıkmış oldukları bu yolda üstün başarılar diliyorum”

Arguvan için derslerine iyi çalıştıklarını belirten Cumhuriyet Halk Partisi Arguvan Belediye Başkan Aday Adayı Ergün Kılıç "Arguvan’mızın bir evladı olarak, ilçemizin eksikliklerini ve sorunlarını biliyoruz. Arguvan’ımızı bir cazibe merkezi haline getirmek en büyük hedefimiz. Bu yolun da liyakat sahibi kişilerle yürümekten geçtiğini biliyoruz. Memleketimizi halkımızla birlikte yönetmeye talibiz. Öncelikle Lise Geçis Sınavı ve Üniversiteye hazırlık destekleme kursları, Mikro Ölçekte OSB, Yaşlı Dinlenme Evi, Arguvan Caddesi Restorasyonu, Konut projesi, Gürge Çayı Islahı, Cazibe Merkezleri, Halk Günleri, Halk Meclisi gibi üzerinde çalıştığımız bir çok başlığımız daha var." dedi.

Yönetim şekillerinin şeffaf, halktan yana bir belediyecilik olacağını belirten CHP Aday Adayı Ergün Kılıç "Toplumsal barışı tesis etmek ve daha verimli hizmet etmek adına, Arguvan vakıfımız, bilim insanlarımız, sanatçılarımız, hukukçularımız, mimar ve mühendislerimiz, muhtarlarımız ve Arguvanımızın her bir değeriyle ortak hareket ederek, iş birliği - güçbirliği anlayışı çerçevesinde memleketimizin her köşesine hizmet edeceğiz. Belediye Başkanı olduğumuzda başkanlık maaşımı öğrencilerimize burs ve yardıma muhtaç ailelere destek olarak adil bir şekilde dağıtacağıma söz veriyorum. Adaylık başvuru açıklamamıza katılan ve bizleri yalnız  bırakmayan, çeşitli mazeretleri dolayısıyla gelemeyen ama kalbi bizimle olan tüm hemşehrilemize teşekkür eder, saygılar sunarım” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.