ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor Yöneticisi Ahmet Topdağ'dan açıklamalar

BtcTürk Yeni Malatyaspor’da TFF İlişkiler Sorumlusu Ahmet Topdağ, sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayın yaparak, taraftarlardan gelen soruları cevapladı. 

30 Mart 2020 08:56
Yeni Malatyaspor Yöneticisi Ahmet Topdağ'dan açıklamalar

Liglerin başlamasını bende çok istiyorum diyen Ahmet Topdağ, “Cezalı olduğum için konuşmamam lazım. Ama geçen Pazartesi Adil Başkan ve Hakkı Çelikel ile TFF’yi ziyaret ettik. Orada 1 saat görüşmemiz oldu. O zaman ligler iptal olmamıştı. Bize UEFA’nın Telekonferansı olduğunu ve UEFA’nın acil eylem planını gösterdi. Mayıs’ta liglerin oynanması yönünde görüşleri vardı. O da olmadı, Haziran’da olacağı yönündeki ihtimalleri gösterdi. Şuan itibariyle belli bir şey yok. Benim şahsi fikrimi soracak olursanız, oynanacağını çok zor buluyorum” dedi.

BeIN Sports’un ligler oynanmazsa bir kuruş dahi para vermeyeceğini söylediğini açıklayan Topdağ, “Bu şartlar altında ligler oynanmasın. 1 yâda 2 ay sonra da oynanmasın. Bu iş çözülene kadar karar verilmesin. 21 gün de oyuncular sahadan uzak kalırsa, vücudu normal insan vücuduna geliyor. Çok zor bir ihtimal. Eğer oynama kararı verilirse, oyuncular ne kadarını sahada verebilecek? Birde oyuncular, biz oynamıyoruz derse kim ne yapabilir? Her şey futbol değil. İnsan sağlığı her şeyden daha önemli. Bazen hayırdan şer şer’den hayır çıkar. İnşallah her şey düzelir.

Ligler tescil edilirse Adil Başkanın Kadir Gecesi doğduğunu düşüneceğini söyleyen bir taraftara Topdağ, “Adil başkan gerçekten çok iyi bir insan. Çok iyi bir Malatyasporlu. Onu yakından tanırsanız, beni daha iyi anlayacaksınız” dedi.

Topdağ, Erdal Gündüz, Burak Çakır ve kendisine PFDK tarafından verilen para cezasını, kulüp mü yoksa kendilerinin mi ödeyeceği sorusuna, “evet biz ödeyeceğiz” yanıtını verdi.

Bu senenin bütçesinin ne kadar olduğunu soran taraftara Ahmet Topdağ, “Bu seneki bütçemiz 90 milyon TL. Mali kongrede herkes geçen sene gördü. Mayıs ayında yapılacak olan Mali kongrede bu seneki her şey ortaya çıkacak, kimse merak etmesin” diye cevap verdi.

Transfer olacak mı sorusuna cevap veren Topdağ, şuanda en büyük transferin Koronavirüs’ün gönderilmesi olacak dedi.

Jahovic’in neden gittiğini merak eden taraftara, “Jahovic kendisi gitmek istedi. Yoksa biz kendisinin gitmesini istemedik. Ona daha çok para teklifi ve uzun vadeli sözleşme sunulunca gitmek istedi. Bizde kendisini oynamak istememesi yüzünden göndermeye sıcak baktık” dedi.

Sergen Yalçın’ın çok iyi bir insan olduğunu söyleyen Ahmet Topdağ, “Gerçekten çok iyi bir insan. Yalnız (gülümseyerek) çok sigara içen bir kişi diye Sergen hoca hakkındaki düşüncelerini de ifade etti.

Guilherme’nin gidişiyle ilgili gelen soruya ise “Guilherme gitmeyi çok istedi. Trabzonspor, çok terbiyesizce Guilherme ile transferin son gününde anlaştı. Doğrusunu söylemek gerekirse, burnundan söke söke resmen hem Trabzonspor’u hemde Guilherme’yi resmen ağlattık. Kimse merak etmesin, bu transferden iyi bir para kulübün kasasına girdi” dedi.

Dia ne yapıyor diye gelen bir soruya Topdağ, “Dia, sözleşmesinin bitmesini bekliyor. Çok göndermek istedik ama kısmet olmadı. Bizim yönetimimiz de en kötü tercihlerden bir tanesi Dia oldu. Bazen böyle transferler olabiliyor. Sezon sonu sözleşmesi bitecek. Ondan sonra yollarımızı ayıracağız” diye sözlerini tamamladı.

Kaynak: AHMET POLAT-Spor44

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.