ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Mutlu: Yeni Malatyaspor Başkanlığını düşünmedim

Malatya İdmanyurdu'nu alarak tesise kavuşturan ve BAL Ligine kadar yükselten Teoman Mutlu, Yeni Malatyaspor'a Başkanlık gibi bir düşünce ve insiyatifinin olmadığını açıkladı. 

30 Mart 2020 10:32
Mutlu: Yeni Malatyaspor Başkanlığını düşünmedim

Sosyal Medya hesabından gelen yorumlar üzerine bir değerlendirme yapan Malatya İdmanyurdu’nun Onursal Başkanı Teoman Mutlu "Çağın vebası korona için evde oturunca tabiî ki hali ile zaman çok oldu ve Facebok’ta geçmiş yazılar ve yorumları okuma fırsatım oldu. Yapılan yorumların çoğuna çok sevindim ve gurur duydum, kimisine de tabii ki üzüldüm, önemli değil. Bunlara istinaden bir açıklama yapma gereği duydum çünkü gereksiz ve uydurma yorumların önüne geçmek gerekir şöyleki; Yeni Malatyaspor Başkan adaylığı konusu ile ilgili hiçbir düşüncem ve inisiyatifim YOKTUR. Aksine olağan genel kurulda bana göre başarılı olan şimdiki başkan için destek mesajı yayınladım. Ama son aylardaki yönetim ve sportif başarısızlık karşısında da dikkat çekme ve düzeltilmesi adına bir iki açıklama yaptım. Ondan öte bir inisiyatifim yoktur. Kamuoyu sunu iyi bilmelidir ki, o şerefli ve onurlu koltuğu “istersem” bunu doğru zaman ve yerde prof yönetim kadrom ile açıklar ve şehrimizin ileri gelenlerinin onayına istinaden gelir ve alırım" dedi.

MALATYA İDMANYURDU'NUN HEDEFLERİ VAR

Tesise kavuşturduğu Malatya İdmanyurdu’nun hedefleri olan bir takım olduğunu da kaydeden Mutlu “Malatya idman yurdu futbol kulübü ile bir takım hedefler doğrultusunda işinin uzmanı arkadaşlarla yola çıktık ve çok başarılı iki sezon geçirdikten sonra bu sene BAL liginde hem tesis hem altyapı hem de kadrolaşmamızı daha da güçlendirerek stabil bir sezon geçirdik. Emeği gecen herkesten Allah razı olsun. Gecen 3 sezon ve bugün itibari ile hiçbir esnafın, kulüp ve teknik personelin ve ter döken hiçbir oyuncumuzun hak edilmiş peşinat, maçbaşı vb alacağı YOKTUR hepsi geçmiş senelerdeki gibi zamanında ödenmiştir. Ve bu yapılanmada ilk günden bugüne Malatya’ya kazandırdığım tesis dâhil bütün giderleri şahsım olarak hepsini kendim karşıladım. Hiçbir kurum kuruluş ve şirketten 1 TL. yardım alınmamıştır. Bizim hedeflerimiz büyüktür yapılanmamızda ona paralel çok sağlamdır. Unutulmamalıdır ki sosyal medya yorumları ile kulüp yönetilmez cesaret edemeyip sahte hesaplar açarak sallamak ile de olmaz. Çok yanlış bulduğun şeyi görüyorsan, çıkarsın kendin halleder ve yanlışı düzeltirsin lafla peynir gemisi yürümez. Neticesinde gençlik kulübüyüz. Tekrar belirtmek isterim ki, kulübümüzün resmi ve benim şahsi hesabım dışında yazılan çizilen şeyler ne kulübümü ne de şahsımı bağlamaz" diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.