ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Arguvanspor İçin İstanbul'da Toplandılar

TFF 3.Lig 1. Gurupta mücadele eden Malatya Arguvanspor'a destek olmak amacıyla İstanbul'da bir toplantı düzenlendi. 

12 Eylul 2023 05:08
Arguvanspor İçin İstanbul'da Toplandılar

İstanbul Kadıköy'da yapılan destek toplantısına Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Malatya Arguvan Spor Kulübü  2. Başkanı Ali Kılıç, Arguvan ve Köyleri Eğitim Kültür Vakfı Başkanı Ali Haydar Karaçam, Mehmet Engin, Arguvan Mahalle Dernekleri, Arguvan'lı iş insanları, Arguvan'lı hekimler ile kalabalık bir topluluk katıldı.

Arguvanspor'a yapılacak maddi desteklerin yanı sıra ihtiyaçlarınında karşılanması amacıyla bir takım destekler üzerinde durularak, Arguvanspor'a gerekli desteğin sağlanması kabul edildi. Arguvan Beleidye Başkanı Mehmet Kızıldaş, toplantıdan sonra yaptığı açıklamada "TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Malatya Arguvan Sporumuza destek olmak için, Malatya Arguvan Sporumuzun 2. Başkanı Ali Kılıç, Arguvan ve Köyleri Eğitim Kültür Vakfı Başkanı Ali Haydar Karaçam, Mehmet Engin, Arguvan Mahalle Derneklerimiz, Arguvan'lı iş insanlarımız, Arguvan'lı hekimlerimiz ve Arguvan'lı dostlarımızın yoğun katılımıyla İstanbul Kadıköy'de düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldik. Arguvan'ın ve Malatya Arguvan Sporumuzun sorunlarıyla ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. İlçemizle ilgili proje ve çalışmalar söz konusu olduğunda maddi ve manevi desteklerini bizlerden esirgemeyen kıymetli hemşehrilerimiz şimdi de Malatya Arguvan Sporumuz için maddi anlamda destek sundular. Kendilerine canı gönülden teşekkür ediyorum" dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.