ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Nusret Öncü, Pütürge Belediye Başkanlığına Aday Oluyor

Malatya Pütürge doğumlu King Boks Hocası Nusret Öncü yerel seçimlerde Pütürge Belediye Başkanlığına aday olacağını açıkladı. 

12 Eylul 2023 06:30
Nusret Öncü, Pütürge Belediye Başkanlığına Aday Oluyor

Spor adamı ve King Boks Hocası Nusret Öncü, gelecek yıl 24 Marta'ta yapılacak yerel seçimlerde Malatya’nın Pütürge ilçesinde bağımsız belediye başkan adayı olacağını da belirterek "Hemşerileirimiz önerisi ve destekleriyle Pütürge Belediye Başkanlığına bağımsız olarak aday olacağım" dedi. 

Çalışmalarına İstanbul'da oturan Pütürgelileri ziyaret ederek başlayan Nusret Öncü, Malatya'ya da gelerek seçim çalışmalarına başlayacağını söyledi.

Pütürge Belediye Başkan Adayı Nusret Öncü'nün yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Ben bugünün adamı değilim. Doymak için geldiğimiz topraklardan, doğduğumuz topraklara dönüyoruz. İnsanın doyduğu topraklara sadece ekonomik bağı vardır; ancak doğduğu topraklara; ekonomik borcun yanında vefa ve gönül borcu olur. Şimdi biriktirdiklerimizin üzerine koyarak Pütürgeye hizmet zamanıdır.

Ben buralıyım bu memleketin dertleriyle sorunlarıyla iç içeyim, memleketin hayallerini arzulayan bir insanım, bu memlekete bir vicdan borcu olan bir insanım. Bu memlekete vicdan borcumuzu ödemek için geldim. Evet heyecanımız var, ideallerimiz var, borcumuz var. 
Amacım, küçülen değil büyüyen bir Pütürge idealini gerçekleştirmektir ve  göç veren değil göç alan bir ilçe olmasına ve yaşamak için tercih edilen Pütürge olmasına katkı sunmaktır. Benim gayem halkımıza hizmettir. Hiç bir zaman benim makam ve mevki talebim olmamıştır. Bugünkü adaylığımda Halkımızın talebi üzerine olmuştur. Halkımıza hizmet etmek şereftir, onurdur. Bizim telefonlarımız halkımıza 24 saat açıktır. Halkımızın derdiyle dertleniyoruz, sevinciyle biz de mutlu oluyoruz. Allah'ın katında da bunun değeri büyüktür. Devletimizin ve milletimizin çıkarlarını hep kendi çıkarlarımızın üstünde tuttuk. 'İnsanların en hayırlısı insana faydalı olandır' anlayışıyla bu yolda Pütürge Hizmet etmeye halkımızla  birlikte yürüyeceğime söz veriyorum."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.