ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

MİAD Konteyner Kentte Toplu Sünnet Töreni Düzenleniyor

Malatya İş Adamları Derneği (MİAD), Malatya'da kurduğu Konteynır kentte Cumartesi günü toplu sünnet töreni düzenliyor. Program kapsamında 1500 kişilik yemek ikramı, çocuklara giyim yardımı ve çeşitli hediyeler de var. 

09 Eylul 2023 08:53
MİAD Konteyner Kentte Toplu Sünnet Töreni Düzenleniyor

Malatya'da depremler sonrasında yaşanan barınma sorununun çözümüne katkıda bulunmak için Fahri Kayahan Bulvarı’nda konteyner kent kuran ve yaptığı nakdi ve ayni yardımlarla şehrin yarasını sarmaya katkı sunan MİAD şimdi de sünnet şöleni düzenliyor. Konteyner kentlerin sürdürülebilirliğini sağlamak ve çocuklara moral olmak adına sünnet şöleni düzenliyor.

ÇOCUKLARA SÜRPRİZ HEDİYELER HAZIRLANDI

MİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Akdaş, “ Konteyner kentimizi daha yaşanabilir hale getirmek ve sürdürülebilirliği sağlamak adına böyle bir girişimde bulunduk. Konteyner kentimizde bir aile ortamı oluşturmak istiyoruz. ‘Orada kaç çocuk var ise sünnet ettirin’ dedim. Sünnet programı kapsamında kentimizde bulunan çocuklarımıza giyim yardımı da yapacağız. Kıyafetleri Doğanşehirli İş insanımız Vahap Küçük’ten aldık. Sağolsun şehrimize desteğini hiç esirgemiyor. Yine eğlence kapsamında palyaço, piyes vs.gösterilerimiz olacak. Çocuklarımız bizim için çok kıymetli, onların moralini yüksek tutmak adına çeşitli sürprizler hazırladık. Yaklaşık 100 çocuğumuza bisiklet hediye edeceğiz. Yine çocuklarımız için futbol, basketbol ve voleybol topları aldık. Mağdur olan insanlarımızı mutlu etmek istiyoruz. . Konteyner kent yapıp bizim işimiz bitti deyip gitmek yerine bu şehir ayağa kalkana kadar zaman zaman bu şehre geliriz. Bu şehirde yaşayanların en azından şehrin bir tarafından tutarız. Konteyner kentte yaşayan insanlarla da ilgileniriz. Bu nedenle de zaman zaman Valimiz, Belediye Başkanımızı, Kaymakamımızı, AFAD Genel Müdürünü de arayarak, oranın daha çok sahiplenilmesini istiyoruz.” diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.