ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Sanatçılardan Malatya’ya Ziyaret...

Malatya’ya Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı öncülüğünde oluşturulan bir gurup sanatçı Malatya'ya geldi. Manken Deniz Akkaya, Sanatçı Züleyha Ortak, Haberler.com Genel Yayın Yönetmeni Bedia Teymur’un olduğu grup Malatya'da konteyner kenti ziyaret etti. 

06 Eylul 2023 07:05
Sanatçılardan Malatya’ya Ziyaret...

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili İskender Yılmaz'ın da eşlik ettiği ziyarette Cumhurbaşkanlığı iletişim Başkanlığı öncülüğünde oluşturulan ekip Malatya’da konteyner kenti ziyareet etti. Malatyalı depremzedeleri ziyaret eden içerisinde ünlü isim Deniz Akkaya,  Sanatçı Züleyha Ortak, Haberler.com Genel Yayın Yönetmeni Bedia Teymur’un da olduğu ekip çocuklara çeşitli hediyeler verdi. 

Malatya Valisi Ersin Yazıcı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret eden Sanatcılar bir süre sohbet ettiler. Konteynerler de ziyaret edilerek kahve ve çikolata ikram edildi. Ekip önümüzdeki ay Hatay’da çocuklarla buluşacak.

“MALATYALILARLA BİR ARADA” OLMAK İSTEDİK”

Sanatçı Züleyha Ortak şunları dile getirdi: “İletişim Başkanlığı bölgede olmaya devam ediyor. Deniz Akkaya, Bedia Teymur ve sevgili ayşemizle Malatyadayız. Rotamızı Malatya’ya çevirdik. Zira son zamanlarda yaşanan depremlerden sonra buradaki halkımızla bir arada olmak istedik. İletişim Başkanlığından sevgili dostlarımız Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle buradaki kardeşlerimize yardıma devam ediyoruz. Aynı zamanda gönüllü destekçilerimiz de var. Okul öncesi dedik ama belki bir program daha yapmak gerekecek deprem bölgesine farklı bir şehrimize. Burada bu kez ne yaptık çocukların yüzünü güldürecek küçük tatlı hediyeler, denizin sayesinde defterlerini kalemlerini en ihtiyaç olan okul malzemelerini aldık.”

“HERKESİ DEPREM BÖLGELERİNE BEKLİYORUZ”

Haberler. Com Genel Yayın Yönetmeni Bedia Teymur yaptığı ziyaret ile ilgili  "Aylardır buraya gelip gelip gidiyoruz. Aslında burada amaç sadece yardım değil, manevi olarak onların yanında olmak, morallerini düzeltmek. Biliyorsunuz son zamanlarda yine artçı depremler çoğalmaya başladı ve burada onların unutulmadığını hissettirmek için buradayız, herkesi bekliyoruz.” diye konuştu.

“MALATYA'DA OLMAKTAN MUTLUYUZ”

Malaatyalı depremzedeleri ziyaret eden Deniz Akkaya “Bu sadece maddi yardım değil tabiî ki, herkes buraya gelsin hep birlikte olalım. Bence asıl ihtiyaç o. Biz tabi Züleyha ve iletişim başkanlığı bu artık çok nasıl söyleyeyim uzun süredir heyecanla beklediğimiz bir süreç. Nerdeyse ilk aylar her hafta geliyorduk. Artık iple çekiyoruz. Bizim hayatımızın bir parçası oldu bu. Züleyha biraz arayı açtığında hadi başkanlığı ara gidelim diyorum. Bizim için heyecanla beklediğimiz günler öyle söyleyeyim. Biz çok mutluyuz burada olmaktan" dedi. 

Haber: İskender Yılmaz

@denizakkayaofficial

@zuleyha.ortak @av.bedia.teymur

@iletisim

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.