ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

MHP Yeşilyurt İlçe Kongresi Yapıldı

MHP Yeşilyurt İlçe kongresinde Süleyman Emre yeniden İlçe başkanı seçilirken Yönetim Kurulu ve İl delegeleri de belli oldu. Kongrede konuşan MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, bürokratları eleştirerek "Malatya sahipsiz değildir" dedi. 

04 Eylul 2023 09:24
MHP Yeşilyurt İlçe Kongresi Yapıldı

Battalgazi Konggre salonunda yapılan kongreye MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz, MHP İl Başkanı Gökhan Gök, MHP MKYK Üyesi Eyüp Gönültaş , eski il başkanı Reşit Gök, Fahri Yüksel, Büyükşehir  Belediye Başkan Yardımcısı ibrahim Özcan, Ankara Pötürgeliler Dernek Başkanı Güzin Koçak, Ak Parti Yeşilyurt ilçe Başkanı Ramazan Yaylacı,Türk Kamusen ve Türk Eğitim -Sen Başkanı Feyzi Şahin,  ile  STK Başkanları, Malatya Muhtarlar Dernek Başkanı Şahin Demirci ile çok sayıda MHP il, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partili  delegeler katıldı.

EMRE: YEREL SEÇİMLERDE ZAFERLE ÇIKACAĞIZ

MHP Yeşilyurt ilçe Başkanı Süleyman Emre yaptığı açılış konuşmasında "Bizler kutlu bir davanın neferleri olarak bundan sonra; daha önce yaptığımız gibi ilkeli, birleştirici, samimi bir duruş ile  gönülleri kazanarak yolumuza devam edeceğiz. Öncelikli olarak asrın felaketi diyerek nitelendirdiğimiz 6 şubat depreminde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Acımız henüz çok taze; ancak biz çok güçlü ve feraset sahibi bir milletiz. Depremin ilk anından itibaren sahadaydık ve teşkilatımızla zor şartlarda çalışarak öncelikli sorunları bertaraf ettik, hala da ilçe sakinlerimize tüm desteklerimizi sağlamaya devam ediyoruz. Depremin yol açtığı hasarları da inşallah en kısa zamanda birlikte saracak ve şehrimizi daha münezzeh bir noktaya el birliği ile taşıyacağız.

Bilindiği üzere; Milliyetçi Hareket Partisi bu ülkenin son kalesidir. Türklüğün ebediyete kadar devam edecek kutlu dergahıdır. Milliyetçi Hareket; bir düşüncenin tezahürüdür, bu vatanın istikbali ve istiklalidir. Bizler, Anadolu topraklarının şafaklardaki bekçileriyiz, Ay yıldızın gölgesinden başka mekanı olmayan dava adamlarıyız. Yerel seçimlere adım adım yaklaştığımız şu günlerde Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığımızın çatısı altında; Cumhur ittifakı’nın ruhuna göre hareket edecek ve yerel seçimlere kadar gece uyumayıp gündüz oturmayacak; var gücümüzle çalışıp seçimlerden Allah’ın izni ve sizlerin dua ve takdirlerinizle büyük bir zaferle ayrılacağız" dedi. 

GÖK: KONGRELERİMİZİ TAMAMLADIK

MHP İl Başkanı Gökhan Gök, “Malatya İlçe Kongrelerimizi gerçekleştirdiğimiz Yeşilyurt ilçe genel kurulumuz ile noktaladık. Bir yanı Türk Milleti, öteki yanı vefa olan Ülkücülük ruhuyla yürüyüşümüzü sürdürüyoruz. Kongre sonucu seçilen MHP Yeşilyurt İlçe Başkanımız Süleyman Emre ve İlçe Yönetimimize başarılar diliyorum. Tüm ilçe kongrelerimiz MHP’nin yarım aşırı aşkın siyasi birikimine yakışır bir şekilde gerçekleşti.

FENDOĞLU: MALATYA SAHİPSİZ DEĞİLDİR

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, “Milliyetçi Ülkücü Hareketin sevdalısı, temel taşları değerli dava arkadaşlarımızın yoğun katılımıyla Yeşilyurt İlçe Başkanlığı 14. Olağan Kongremizi de coşkuyla gerçekleştirdik. Bu kongre ile ilçe kongrelerimiz tamamlanmış oldu, Malatya’da ilçe kongrelerimizi MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda birlik, beraberlik içinde, daha da güçlenerek gerçekleştirdik. Tekrardan İlçe Başkanı olarak seçilen MHP Yeşilyurt İlçe Başkanımız Süleyman Emre ve Yönetim Kurulunda ki dava arkadaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

-Kimse vatandaşı incitmesin

Fendoğlu, “Bizim MHP olarak 6 Şubat’tan beri ana gündemimiz depremdir. 6 Şubat’ta depremde çalışan, çalışmayan, yok olan, iş yapıyormuş gibi görünen kurum müdürlerini ve idarecileri not ettik. Hiçbir depremzede vatandaşımızı incitmeden sorununu çözüm yolu aramayan veya başından savmaya kalkan kim olursa olsun Malatya’da görev yapmasın. Cumhur ittifakı olarak, nasıl 14 Mayıs’ta basarI elde ettik ise 31 Mart 2024’de kazanan Cumhur ittifakı olacaktır, kazanan Malatya olacaktır. Sıkıntılı ve meşakkatli günleri el ele sabırla birlikte atlatacağız ve Malatya’nın yeniden inşasını birlikte gerçekleştireceğiz. Görevine yeni atanan tüm bürokratlarımıza başarılar dilerim, ama Malatya halkını üzecek hiçbir eylemin içinde olmasınlar. Yerel yöneticilerimiz imar ile alacakları kararı herkese eşit uygulasınlar. Bilmem nerenin kurum müdürü diye kacak villa yapanı göz ardı edeni ifşa ederim. Malatya sahipsiz değildir. Malatyalılar Malatya’nın sahibidir. Gerine gerine korumlar ile gezen vatandaşa üst perdeden bakan bürokrasi olmaz ve de olmayacaktır.” diye konuştu.

MHP Yeşilyurt İlçe Başkanlığına Süleyman Emre yeniden seçilirken MHP Yeşilyurt İlçe Yönetim Kuruluna ise şu isimler seçildi:

"Ahmet Doğan, Buminhan Kıtlık, İ. Burak Aslan, Cemil Şahin, Furkan Uzun, Engin Alpay, Engin Koç, Erol Sadık, Fahrettin Gönültaş, Fatih Arslan, Hamit İzci, Hanifi Özer, İlyas Avcı, M. Fatih Yalçın, Mertcan Polat, Nazım Yıldız, Serdar Ayhan, Serdar Emre, Ufuk Atsız, Ünsal Esen, Vahap Gedik ve Yusuf Gülezgin."

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.