ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

MGC Kurucu Başkanı Haydar Karaduman'ı Anıyor

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Kurucu Başkanı Gazeteci Haydar Karaduman vefatının 5. Yıl dönümünde mezarı başında anılacak. 

03 Eylul 2023 09:21
MGC Kurucu Başkanı Haydar Karaduman'ı Anıyor

Malatya Gazeteciler Cermiyeti Başkanı Vahap Güner, Malatya basınına iz bırakan hizmetler veren Haydar Karaduman’ı 3 Eylül 2019 tarihinde kaybettiklerini belirterek “Malatya Gazeteciler Cemiyetini kuran, Federayon ve Konfederasyonlar kurulmasına öncülük eden eski başkanımızı vefatının 5. yıl dönümü olan 3 Eylül Pazar günü saat 17.00’de Malatya Şehir Mezarlığındaki mezarı başında anacağız" dedi. 
Gazeteciler, ailesi ve sevenleri tarafından anılacak olan Gazeteci Haydar Karaduman, Yeni Malatya Gazetesinin kuruluşunda ve Malatya Gazeteciler Cemiyetinin kurarak Gazetecilerin örgütlenmesi için Konfederasyon ve Federasyonların kurulmasına da öncülük etmişti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.