ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

MHP Battalgazi'de Başkan İlhan İlhan Yeniden Seçildi

MHP Battalgazi İlçe kongresinde tek liste ile gidilen seçimlerde İlhan İlhan tekrar güven tazeleyerek İlçe Başkanlığına seçildi. MHP Battalgazi kongresinde İl delegeleri de belli oldu. 

03 Eylul 2023 23:02
MHP Battalgazi'de Başkan İlhan İlhan Yeniden Seçildi

Battalgazi Belediyesi Kongre salonunda gerçekleştirilen ilçe kongresinde güven tazeleyen Başkan İlhan İlhan, “MHP Battalgazi İlçe Başkanlığımızın 14. olağan kongresine katılarak bizi onurlandıran tüm ülküdaşlarımıza ve hemşehrilerimize teşekkür ederim. Liderimizin emrinde yılmadan, yorulmadan çalışarak “Türkiye yüzyılı” hedefine mutlak ulaşacağız.” dedi.

Kongrede konuşan MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, “Değerli dava arkadaşlarımızın yoğun katılımıyla Battalgazi İlçe Başkanlığı 14. Olağan Kongremizi gerçekleştirdik. Biz büyük bir aileyiz. Biriz, diriyiz, kardeşiz, hep birlikte Milliyetçi-Ülkücü Hareketiz. Allah birliğimizi daim etsin.” diye konuştu.

Fendoğlu, MHP olarak ana gündemlerinin 6 Şubattan beri deprem olduğunu belirterek, “Bizim ana gündemimiz şehrimizde depremin yaraları sarılanana kadar ana gündemimiz deprem olarak devam edecektir. 31 Mart 2024 yerel seçimlerde Cumhur İttifakı olarak, bir önceki yerel seçimlerde kaybedilen ilçeler olan Hekimhan, Akçadağ ve Arapgir ilçeleri için güçlü bir şekilde yerel seçimlere hazırlanacağız ve bu ilçeleri cumhur İttifakı olarak alacağız.” İfadelerini kaydetti.

MHP’lilerin kesinlikle sosyal medya algılarına dikkat etmesi gerektiğini belirten Fendoğlu, “Sosyal medyada yürütülen algılara dikkat edelim, Bizim için kılavuzumuz ve kutup yıldızımız Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ve MHP Genel Merkezimizdir. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ve genel merkezimizin duruşun göre hareket edeceğiz Birlik içinde kongrelerimizi gerçekleştirmeye devam ediyoruz” dedi.

MHP İl Başkanı Gökhan Gök ise, “Türk milletinin ruh kökü, tarihin kükreyen sesi MHP ile Umutlu Geleceğe ilerliyoruz.  Kongre sonucu seçilen ilçe Başkanımıza ve oluşan İlçe Yönetimimize başarılar diliyorum.  Allah birliğimizi daim etsin. Milliyetçi – Ülkücü Hareket olarak; yürekleri vatan sevgisiyle dolu olan kadrolarımızla “Merkezden Yerele, İstikrarı Bozmadan Umuda Doğru” yol alıyoruz” ifadelerini kaydetti.

MHP Battalgazi İlçe Başkanlığına İlhan İlhan yeniden seçilirken, MHP Battalgazi İlçe Yönetim Kurulu’na şu isimler seçildi; 

Mehmet Mustafa Özcan, Korkud Hasan Dikenli, Abdullah Özcan, Cercis Kırlıoğlu,    Bilal Altınay, Erdal Ekici, Erdal Karakuş, Erhan Işık, Hüseyin Karabağ, Ozan Sağlam, Hadi Yurdakan, Cengiz Güldaş, Kürşad Duran.

Genel kurula MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz, MHP İl Başkanı Gökhan Gök, MHP MKYK Üyesi Eyüp Gönültaş , Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan ,Ak Parti Battalgazi ilçe Başkanı Basri Kahveci . geçmiş dönem  İl Başkanları, geçmiş dönem Milletvekili Adayları ve MYK üyeleri, Battalgazi Ak Parti İlçe Başkanı, , Başta Kamu Sen Başkanı, TÜRKAV Başkanı ve bir çok STK başkanı katıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.