ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

CHP Malatya İlçe Kongrelerini Tamamladı

CHP Malatya İlçe kongrelerini tamamladı. CHP Yeşilyurt İlçe Başkanlığına Hakkı Ayas seçilirken Battalgazi İlçe Başkanlığına da Av.Hülya Karakurt seçildi. 

27 Ağustos 2023 07:22
CHP Malatya İlçe Kongrelerini Tamamladı

Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılan CHP Yeşilyurt İlçe Başkanlığı seçimlerine tek liste ile gidildi. Emekli Öğretmen Hakkı Ayas CHP İLçe Başkanı olurken, Yönetim Kurulu da Süleyman Akıncı, Ali Bayram Almasulu, Hidayet Aral, Fatma Didem Barut, Cihan Çakır, Doğan Doğan, Hasan Küçüker, Soner Mutlu Kara, Şükrü Polat, Hakan Satılmış , Şenol  Turgut, Yusuf Uçar, Özgür Yenice, Şengül Yıldız, Hasan Birdal Yılmaz, Öznur Yılmaz'dan oluştu.

Kongrede konuşan Yeşilyurt İlçe Başkanı Hakkı Ayas, uzun yıllar muhalefette kalan CHP’de görev almanın zorluğunun bilincinde olduğunu ve yüzyıllık CHP’de bulunmanın onur ve şeref verdiğini belirterek "CHP'ye hizmet etmek için geliyoruz. Hep birlikte CHP ile yol yürüyeceğiz" dedi.

CHP Malatya İl Başkanlığı tarafından CHP'yeşilyurt eski İlçe Başkanı Hüseyin Mete'ye bir teşekkür plaketi verildi. 

BATTALGAZİ İLÇE BAŞKANLIĞINA HÜLYA KARAKURT SEÇİLDİ

CHP Battalgazi İlçe Başkanlığına ise Av. Hülya Karakurt seçildi.  Mevcut başkan Abdulvahap Ayzabar’ın yeniden aday olmadığı seçime, tek listeyle giren Avukat Hülya Karakurt, Battalgazi İlçe Başkanı oldu. Battalgazi İlçe Yönetimide şu isimlerden oluştu:

“Elif Ceyda Akgül, Okan Amanat, Sevgi Çiçek, Nimet Dilan Güner, Arda Karaduman, Sadık Karataş, Berivan Kartal, Abidin Kul, Yüksel Mazmanoğlu, Orhan Okşar, Cumali Sancar, İlhan Şimşek, Ramazan Şerif Turan, Bülent Yıldız, İrfan Yılmaz, Ali Yiğit.”

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.