ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Gevrek: Yolsuzluğu Tespit Etsinler Tüm Borcu Ben Ödeyeceğim

Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek, kulüpte yolsuzluk iddiaları ile ilgili konuştu. Gevrek' 1 TL dahi yolsuzluk olduğunu ispatlasınlar. Kamuoyu önünde konuşuyorum yolsuzluk varsa borcun hepsini tek başıma ödeyeceğim' dedi 

26 Ağustos 2023 00:02
Gevrek: Yolsuzluğu Tespit Etsinler Tüm Borcu Ben Ödeyeceğim

Yeni Malatayspor'da yolsuzluk var iddiaları ile ilgili son noktayı Adil Gevrek koydu. Gevrek, kendi dönemlerinde yolsuzluk yapıldığı iddilarına sert yanıt verdi. 

"Dönemimde yolsuzluk varsa tüm borcu ödemeye hazırım" diye Başkan Gevrek; "Yolsuzluk varsa tüm borçları ödeyeceğim” dedi. Gevrek konuşmasında; ”Bu konuda bir yolsuzluk olursa arayın sorun. Bütün menajerlerle kötüyüm, herkesle kötüyüm. Paralarını alamadıkları için arayın bir tanesini şu yönetim bizim dönemimizden bir tane söylesin. Bir yolsuzluğun 1 lirasını söylesinler. Bu kulübün borcunun hepsini ödeyeceğim bir tane bulsunlar. Usulsüzlük mü arıyorsunuz ben size söyleyeyim. Arkadaşlar adına elden pirim vermiş, niye verdiniz bu parayı niye çektiniz. Kalkıp bu şekilde incelemeye kalkarsanız, katkısını SSK’sını bunu söylüyorum. Çünkü bunu yapıyorlar.  Ben de söylemek zorundayım. Bu konuda sen bunu dersen yolsuzluk yok ama usulsüzlük var. Gelin bana sorun ben size tek tek anlatayım. O zaman kulübe kilit vurup gidin, o zaman gidin. Türkiye’nin bütün kulüplerini yapın. Böyle sadece Malatya’ya yaparsanız, böyle o zaman olmaz bir yolsuzluk bulamazsınız arkadaşlar ben buradayım. Bir tane yolsuzluk getirin koyun önüme. O çekini orda sallayarak şirketini aldı, o resmi yapılan işlemdir. Ama, sağda solda ‘şeffaf değiller, ama öyle diyorlar’ demeyle olmuyor. O öyle dedi diye gözlerinle gördün mü git kanıt getir bir tan önüme koy, deki -kardeşim bunu yapmışsınız - de ben bütün borcu ödeyeceğim size. Bütün Malatya kamuoyunun önünde söylüyorum. Bu borcu tek başıma ödeyeceğim, eğer bir yolsuzluk varsa Yeni Malatyaspor’da” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.