ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor'da Philip Awuku ve Haqi Osman Serbest Kalmış

Yeni Malatayspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Philip Awuku ve Haqi Osman'ın sözleşmelerinin H.Ahmet Yaman yönetimi döneminde serbest kaldıklarını açıkladı. Oyuncuya ençok ihtiyaç duyulan dönemde oyuncuların serbest kaldığını kaydeden Başkan Adil Gevrek 'Siz bu işi bilmiyor olabilirsiniz. Olabilir saygı duyarız. Hiç mi etrafınızda bilen birisi yok?' dedi. 

26 Ağustos 2023 03:06
Yeni Malatyaspor'da Philip Awuku ve Haqi Osman Serbest Kalmış

Yeni Malatayspor'da yeniden Başkanlığa gelen Adil Gevrek, H. Ahmet Yaman döneminde oyuncuların elden kaçırıldığını ve bu futbolcuların serbest kaldığını söyledi. 

Transfer tahtasının kapalı olduğunu ve buna rağmen eldeki furbolcuları tutmak yerine oyuncuların kaçırıldığını söyleyen Başkan Gevrek, Philip Awuku ve Haqi Osman’ın sözleşmelerinin fesih süreci ile ilgili Yaman yönetimine seslendi.

Gevrek; ”Bu sene biz geldik Osman ve Awuku bizim önder oyuncalarımız ve fesih yollamışlar. Bu oyuncuları biz gelmeden önce siz bu işi bilmiyor olabilirsiniz. Olabilir saygı duyarız. Hiç mi etrafınızda bilen birisi yok? Hiç mi sormuyorsunuz? Şuan kongreyi iptal etmek için soruyorsunuz. Bir sorsanıza bu oyuncuları antrenmana çağırmazsan tek taraflı fes hakları var. Siz neden engel olmadınız? Bu iki oyuncuyu da fes ettiniz. Biz gelmeden önce araya girdik kulüplere yazdırıyorlardı. Sağ olsun Bodrumspor yönetimi bu zor dönemde yeni Malatyaspor ’dan bedava oyuncu alamayacaklarını belirterek süreci durdurdu. Bedava alabilmelerine rağmen bizleri düşündükleri için ve destek olmak için bir miktar ödeme yapacaklarını söylediler. Bu hareketlerinden dolayı Bodrumspor’un değerli yönetimine sizlerin huzurunda teşekkür ederim.” sözlerini kullandı. 

TETTEH NASIL SERBEST KALDI

Yeni Malatyaspor'da forma giyen Benjamin Tetteh'in, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'e transfer sürecinde yaşanan sıkıntılı dönem yine gündeme geldi. 

Yönetimin değişim sürecinde Tetteh ile ilgili çıkan iddiaları da yeniden değerlendiren Başkan Gevrek; ”Vali beyi aradım Vali beye şunu söyledim sayın valim bakın bu arkadaşlar geldi bugün Çarşamba Tetteh’in parasını yatırmaları lazım bu arkadaşları bi arayın sorun bakın bu gidecek bize ciddi bir maliyeti var 2 milyon Euro para bu boşa gitmesin diye. Ben başkan değilim bunun mücadelesini veriyorum. Maalesef bu gerçekleşmedi ve Tetteh de bedava gitti geçen yıllarda bedavaya alan adam 1 buçuk milyona Fransa’ya gitti şimdi değerli arkadaşlar ben bu kadar mücadele verirken ben bu parayı niye yatırdım bu para da boşa gitti neden yatırdım gitmesin diye şimdi Tetteh’in meselesi bu bunun aksisini söyleyen varsa çıksınlar ben bütün kanıtlarıyla beraber hepsini sunarım.” Dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.