ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyspor Alacaklı Futbolcularla Görüşüyor

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, mevcut borcun tamamının yönetim tarafından karşılanmasının mümkün olmadığını belirterek, futbolcuların da elini taşın altına koymasını istedi. Alacağı olan futbolculara helalleşme çağrısında bulunan Gevrek, uzlaşma vurgusu yaptı. 

26 Ağustos 2023 04:44
Yeni Malatyspor Alacaklı Futbolcularla Görüşüyor

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek ve yönetimi Yeni Malatyaspor’da alacağı bulunan futbolculara seslendi. Özel bir otelde düzenlenen basın toplantısında konuşan Gevrek, kulübün büyük bir borç yükünün altında olduğunu ve yönetimin tek başına bu borçtan kalkamayacağını söyledi. 
Futbolculara helalleşme çağrısında bulunan Gevrek; ”Benim dönemimde kulübün 318 borç var ama, şöyle ki bu borcun 4 ayı vardır diyordum. Ben bu işin 1 aya kadar bu futbolcular UEFA, FİFA’da oynayan bizle beraber sevinen, bizle beraber üzülen, emek veren ve katkı sağlayan ve sağladığı katkıyla hepsini göz önünde bulundurarak, bu konuda bize destek olduğunu düşünen bazıları ile görüştük görüşüyoruz, görüşeceğiz.

En önemlisi futbolcu kardeşlerimizin bu konuda yardım etmeleridir. Bir kaç tane sporcu kardeşimizle görüştük. Hem Yeni Malatyaspor’daki görüşmeleri, hem de deprem bölgesinde Malatya’ya olan vefasından dolayı elimizden geleni yapacağız dediler. Çok teşekkür ediyoruz.
Ama şunu söyleyeceğim. Sadece onların yapması yetmeye bilir.  Diğer hepsinin etmesini bekliyoruz. Nasıl ki biz tek başımıza bu işi yapamayız, edemeyiz diyorsak, hep beraber yapmamız gerekiyorsa, orada da bütün futbolcularımızın fedakarlık yapması gerekiyor. Ama bir kısmıyla anlaşarak, oturup uzlaşarak, helalleşerek futbolcu kardeşlerimizle bu borcu kapatabileceğimize inanıyoruz.” Dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.