ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek Noktayı Koydu

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, seçimle gelen yönetiminin hukuka uygun olduğunu ve TFF, FİFA, UEFA ile Bakanlık tarafından yönetimin tasdik edildiğini ve imza yetkisinin kendilerinde olduğunu söyledi. 

26 Ağustos 2023 23:09
Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek Noktayı Koydu

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, özel bir otelde düzenlediği basın toplantısında kulüpteki son durum ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

6 Şubat'ta tüm Türkiye'nin tek yürek olduğunu, Malatya'nın da Yeni Malatyaspor için tek yürek olması gerektiğini kaydeden Başkan Gevrek; "Nasıl ki 6 Şubat'ta tüm türkiye tek yürek olduysa bizim de Yeni Malatyaspor olarak tek yürek olmamız gerekiyor. Önceliğimiz vatandaşlarımız. Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız ellerinden geleni yapıyor. 

Bizler de Yeni Malatyaspor için elimizden geleni yapacağız. 

Şu günlerde Yeni Malatyaspor'a da çok ihtiyacımız vardı. Bizler de yönetim kurulundaki arkadaşlarımız ile birlikte kulübün ayağa kalması için bir yola girdik. Hep beraber, hep birlikte Malatya ile birlikte Yeni Malatyaspor'umuzu da ayağa kaldırmamız gerekiyor." Dedi.

Daha önce neden görevden çekildiklerini aktaran Başkan Gevrek;" Daha önce Yeni Malatyaspor'da büyük başarılara imza attık. Yükselişte ki dönemlerin tabi ki düşüş dönemleri olacak. Görevi bıraktım evet. Yıpranmış olabiliriz, başarısız olabiliriz diyerek görevden çekildik. Daha iyileri gelsin niyetiyle çekildik. 

Ama malesef öyle olmadı. İyi bir yönetim olsaydı da bizler destek olsaydık dedik. Ama olmadı ve yeniden Yeni Malatyaspor yönetimine geldik. 

Tekrar Yeni Malatyspor'u eski günlerine getirebilir miyiz evet getirebiliriz. Çünkü yaptıklarımız var. Tesislerimizin yüzde 70 ini kulüp kendi kaynaklarıyla yaptı. Statta localar öz kaynaklarla yapıldı. Bunlar malesef görülmedi." Diye konuştu. 

Lig'de düşmenin değil, tekrar yükselebilmenin önemli olduğunu vurgulayan Gevrek;" Futbol içerisinde bu var. Bu yıl Süper Lig'de 4 takım düşecek. Anadolu takımları düşme adayıdır. Önemli olan düşünce kalkmasını bilmektir. Çavalayıp yeniden yükselmek için çabalamak gerekiyor." Dedi. 

Son dönemde gündemde olan Yeni Malatyaspor genel kurulu tartışmalarını değerlendiren Başkan Gevrek;" Bu kulüp bizim, bu şehir bizim, bu memleket bizim. 

Eleştirirken yöneticilerimizi ulusal bazda rencide etmeden eleştirmek gerekiyor.

Kongre yapıldı iptal edilmeye çalışıldı. Bazı arkadaşlar hukuka aykırı dedi. Ama şunu net bir şekilde söyleyeyim yapılan herşey hukuka uygundur. 

Hukuksuz olsaydı, noter tasdik etmezdi, TFF tasdik etmezdi, Gençlik ve Spor Bakanlığı tasdik etmezdi, UEFA tasdik etmezdi,  FİFA tasdik etmezdi. İmza yetkisi bu kulüptedir. Bu kulübün şuan ki yönetimi yetkilidir. Bu Yeni Malatyspor'u muzu zedeliyor." ifadelerine yer verdi.

Haber: Yeni Malatya Gazetesi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.