ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

MHP Yazıhan ve Hekimhan İlçe Kongrelerini Yaptı

MHP Arguvan ve Arapgir ilçelerindeki genel kurullarının ardından Yazıhan ve Hekimhan ilçe 14. Olağan Kongreleri de gerçekleştirdi. 

22 Ağustos 2023 00:13
MHP Yazıhan ve Hekimhan İlçe Kongrelerini Yaptı

Yazıhan ve Hekimhan ilçelerindeki genel kurullara MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, MHP il Başkanı Gökhan Gök, MHP MKYK Üyesi Eyüp Gönültaş, milliyetçi sivil toplum kuruluşu yönetici ve temsilcileri ile partili yöneticiler de katıldı. Yazıhan ilçesindeki MHP İlçe Genel Kurulu’na Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, AK Parti İlçe Yöneticileri ile birlikte yörede ve milliyetçi kesimde  sevilen isimlerden birisi olan MHP İl Başkanı Gökhan Gök’ün babası Reşit Gök’de katıldı. Hekimhan’da ise Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz, AK Parti Hekimhan ilçe başkanı ve AK Partililer de katıldılar.

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, “Türk milleti ve Türkiye ile hesabı olan karanlık çevrelerin Milliyetçi Hareket Partisi’yle uğraşması her zaman ihtimal dahilindedir. Ama şunu unutuyorlar; Türk milleti var olduğu sürece üç hilalin önü kesilemez.  Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ifade ettiği gibi; ‘Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye’nin son siperidir. Milliyetçi Hareket Partisi istiklalimizin son müdafaa hattıdır.’ Malatya’da 2 gün içinde 4 ilçemizde genel kurul yaptık. Çünkü biran önce genel kurullarımızı tamamlayıp, genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin yerel seçim hedeflerini gerçekleştirilmesi için sahada çalışmalarımızı son ana kadar sürdürmemiz gerekiyor. Malatya’da depremin yaralarının sarılması noktasında MHP kadroları taşın altına değil elini, gövdesini koymaya hazırdır. Birlik ve kardeşlik ruhuyla 31 Mart 2024 Seçimlerine hazırlanacağız. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda Cumhur İttifakı’nın doğasına ve ruhuna muvafık hareket edip, merkezi hükümette olduğu gibi, yerel yönetimlerde de güçlü bir iradeyi ortaya koyacağız” dedi.

MHP İl Başkanı Gökhan Gök ise, “Malatya İlçe Kongre sürecinde Hekimhan ve Yazıhan ilçelerimizde genel kurullarımızı gerçekleştirdik. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin emrinde Türk’ün Yüzyılı’na hazırlanıyoruz. Milliyetçi-Ülkücü Hareket olarak dinamik kadrolarımızla aydınlık yarınlara yürüyoruz. Kongre sonucu seçilen İlçe Başkanlarımıza ve oluşan İlçe Yönetimlerimize başarılar diliyorum.  Allah birliğimizi daim etsin.” dedi.

-MHP Yazılan İlçe Başkanlığı
MHP Yazıhan İlçe Başkanlığına tek liste ile mevcut başkan Hasan Basri Kaya yeniden seçilirken, MHP Yazıhan İlçe Yönetim Kurulu’na Vahap Kızılkaya, Ahmet Kıroğlan, Lütfü Sulu, Mehmet Özcan, Mahmut Varol, Yusuf İlhan, Nevzat Çıplak, Suat Kuşbey, Ömer Kılıç, Cebrail Uzunoğlu, Nedim Aslan, Murat Gürbüz, Murat Kaya, Salman Doğan ve Celal Aslan seçilirken, MHP Yazıhan İl Delegeliklerine ise Hasan Basri Kaya,  İsmet Aslan, İrfan Kaya, Nihat Hacioğlu, Vahap Kızılkaya, Lütfü Sulu, Mehmet Özcan, Mahmut Varol, Cebrail Uzunoğlu ve Adem Aslan getirildi.

-MHP Hekimhan İlçe Başkanlığı
MHP Hekimhan ilçe kongresinde ise tek liste ile mevcut başkan Yılmaz Ekici yeniden seçilirken, MHP Hekimhan İlçe Yönetim Kuruluna Levent Kaya, İbrahim Avcu, Nazmi Kurt, Hasan Ercan, Mustafa Sarıöz,  Erdoğan Çoban, Ahmet Fuat Özhan, Ömer Akaslan, Taner Türkmenoğlu, Bayram Özgül, Cumali Levent, Hacı İzci, Aliseydi Kandemir ve Kaya Çetinkaya seçilirken, MHP Hekimhan İl Delegeliklerine ise Yılmaz Ekici, Hasan Ercan, Levent Kaya, İbrahim Avcu, Mustafa Sarıöz, Efendi Akyüz, Kaya Çetinkaya, Taner Türkmenoğlu, Aziz Kimya Özcan, İsmail Genç, Erdoğan Çoban, Aliseydi Kandemir, Hacı İzci, Ahmet Fuat Özhan, Cumali Levent, Ecevit Parmaksız ve Cafer Dilek getirildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.