ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Doğanşehirli Kadınlar Kooperatif Kurdu

Doğanşehirli girişimci kadınlar bir araya gelerek kurdukları S.S Zeynep Ana Kadın Kooperatifi’nin açılışı Malatya Valisi Ersin Yazıcı'nın katılımı ile Sürgü’de gerçekleştirildi. 

21 Ağustos 2023 01:19
Doğanşehirli Kadınlar Kooperatif Kurdu

Zeynep Ana Kadın Kooperatifi, kadın girişimci Tuba Çiçek önderliğinde depremden etkilenen Doğanşehirli kadınların istihdam edilmesi,Doğanşehir’in organik ürünlerinin pazarlanması ve tüketicilerin sağlıklı ürünlere ulaşması amacıyla kuruldu.

Zeynep Ana Kadın Kooperatifi bünyesinde 35’i kadın olmak üzere toplam 70 kişi istihdam edildi. Kadınların maharetli ellerinde özenle işlenen ürünler, hijyenik ortamlarda paketlenerek tüketiciye ulaşıyor.

Kuru bakliyat, organik un, bulgur ve türevleri, pestiller, kurutulmuş meyveler; yörede üretilen çilek, vişne ve böğürtlenlerden yapılan reçeller e-satış yoluyla da tükecilere ulaştırılıyor.

Doğanşehir adına önemli bir girişim olan Zeynep Ana Kadın Kooperatifi ürünlerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

https://instagram.com/zeynepana__?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.