ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

MHP'den Ali Cengiz'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu ile MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök ile il yönetimi, Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan, Yeşilyurt İlçe Başkanı Süleyman Emre, Ülkü Ocakları Başkanı Turgay Şengül ve Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz, Malatya İl Kültür ve Turizm Müdür Vekilliği görevine atanan Ali Cengiz’e “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.  

18 Ağustos 2023 01:16
MHP'den Ali Cengiz'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Ziyarette konuşan Milletvekili Fendoğlu “Müdürümüz Malatya’nın tanıtımı ve turizminin geliştirilmesi konusunda güzel işler yaptı. Özellikle 1990’lı yıllarda başarılı çalışmalara imza atarak çok sayıda yabancı turistin ilimize gelmesinde rol oynadı” dedi.
Cengiz, Fendoğlu’nun turizm sektöründen gelen bir milletvekili olduğunu belirterek “Sayın Vekilimiz Malatya’da ilk seyahat acentesini açmıştı. İşletmesi Malatya’yı ziyaret eden yerli ve yabancı turistlere çok hizmet verdi. Kendisiyle kurum olarak 35 yılı aşkın süredir birlikteliğimiz mevcut. Ziyaretlerinden dolayı vekilimize, MHP yönetimine teşekkür ederim” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.