ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor'dan TFF Başkanı Büyükekşi'ye Ziyaret

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Yönetim Kurulu Üyeleriylr birlikte Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye nezaket ziyaretinde bulundu. 

15 Ağustos 2023 22:14
Yeni Malatyaspor'dan TFF Başkanı Büyükekşi'ye Ziyaret

Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleşen görüşmede TFF 2. Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, İdari İşler ve 1. Lig'den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Orhan ile Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop da yer aldı. Ziyarette kulüplere katkı sağlayacak projeler konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, kulüpte 23 Temmuz'da yapılan olağanüstü genel kurulunda başkan seçilen Adil Gevrek ve Yönetim Kurulu Üyelerini bir kez daha tebrik ederek, A Milli Takım forması takdim etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.