ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Malatyalı Zekai Ülgen Vefat Etti

Alanya'da yaşayan Malatyalı Zekai Ülgen vefat etti. Ülgen'in cenazesi Malatya'da toprağa verildi. 

11 Ağustos 2023 07:36
Malatyalı Zekai Ülgen Vefat Etti

Malatya'dan önce İstanbul'a oradan da Alanya'ya yerleşen hemşerimiz Zekai Ülgen Antalya'da vefat etti. Bir süredir rahatsız olan Ülgen, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.Cenazesi Uçakla Malatya'ya gönderilen Zekai Ülgen 12 Ağustos Cumartesi günü öğlen namazına müteakip Malatya Şehir Mezarlığında toprağa verilecek.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, Zekai Ülgen'in vefatından duyudğu üzüntüyü belirterek "Zekai Ülgen Malatya sevdalısı ve Malatyasporlu olmasıyla her yerde övünen değerli bir arkadaşımızdı. Vefatı arkadaşlarını ve ailesini olduğu kadar bizleri de üzmüştür. Merhuma Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
TURGUT ÖZMÜŞ 2023-08-14 11:46:23

ALLAH RAHMET EYLESİN, DEĞERLİ BİR KARDEŞİMİZDİ,BAŞTA AİLESİ OLMAK ÜZERE TÜM YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI VE SABIR DİLİYORUM NURLAR İÇİNDE OLSUN.