ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Battalgazi de 44 Çocuk Törenle Sünnet Edildi

Battalgazi Belediyesi tarafından Geçici Konaklama Merkezi’nde kalan depremzede ailelerin sünnet ettirilen 44 çocukları için Kırkgöz Sahil Parkı’nda bir şölen düzenlendi 

14 Ağustos 2023 03:55
Battalgazi de 44 Çocuk Törenle Sünnet Edildi

Battalgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Toplu Sünnet Şöleni” ne katılan 44 çocuk ve aileleri Üstü açık tur otobüsü ile Geçici Konaklama Merkezi’nden alınarak konvoy halinde alana getirildiler. Kur’an tilaveti başlayan ve müzik dinletisiyle devam eden şölende çocuklar gönüllerince eğlendi.Renkli görüntülerin yaşandığı sünnet şöleninde çocuklara çeşitli hediyeler de dağıtıldı.  
Tüm depremzede ailelerin kirveleriyle birlikte kutladığı sünnet şölenine; AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, AK Parti Malatya Milletvekili İhsan Koca, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, AK Parti Battalgazi Kadın Kolları Başkanı Ebru İnanç, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mustafa Çetin, Battalgazi İlçe Müftüsü Hüseyin Özdemir, Meclis Üyeleri, STK Temsilcileri, Dernekler, Aksa Malatya Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Müdürü Güngör Ateş ve çok sayıda davetli katıldı.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.