ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Hekimhan Belediye Başkanı Karadağ MGC'ni Ziyaret Etti

Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Karadağ, Hekimhan'a Doğalgazı getirmenin sevincini yaşadıklarını söyledi. 

11 Ağustos 2023 09:59
Hekimhan Belediye Başkanı Karadağ MGC'ni Ziyaret Etti

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner'i ziyaret eden Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.  Malatya Gazeteciler Cemiyeti ve Yeni Malatya Gazetesini Meclis üyeleriyle birlikte ziyaret eden Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ "2019'dan bu yana ilçemizin sorunlarını çözmek için odaklandık. Köy yollarının yapılması için Büyükşehir Belediyemizin desteklerini gördük. İlçeye gelecek maden yatırımlarına öncülük ettik. Bu gün Hekimhan'da binlerce işçi istihdam edilmektedir. Sivas Karayolu büyük ölçüde tamamlandı. Arıtma tesisi dahi ilçemize kuruldu. Deprem günlerinde ilçe nüfusumuz nerede ise 100 bine dayandı. İlçemiz hizmet vermeye çalıştık" dedi.
DOĞALGAZI GETİRDİK
Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, yoğun uğraşlar sonucunda ilçeye doğalgazın geldiğini belirterek "Önemli bir vaadimizdi. İlçeye doğalgazı getireceğiz dedik getirdik. Önce Maden İşletmelerinde doğalgaz kullanılmaya başladı. Şimdi evlere doğalgaz verilmeye başladı. Vatandaşlarımız Aksa'ya başvurarak doğalgaz aboneliklerini yaptırabiliyorlar. Yaşamı biraz daha kolaylaştırdık" diye konuştu.

Karadağ, ilçenin konut sorununun çözülmesi içinde TOKİ'ye arsa tahsis ederek konut yapılmasını teşvik ettiklerini ifade ederek, ilçe de en az 2 bin konuta ihtiyaç olduğunu bildirdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.