ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Radyo Malatya Yayına Başlıyor

Malatya'nın ilk özel radyosu olan Radyo Malatya depremin ardından binası yıkılınca yeniden yayına hazırlanıyor. 

07 Ağustos 2023 08:52
Radyo Malatya Yayına Başlıyor

Onlar A.Ş. Sahibi ve Radyo Malatya'nın imtiyaz sahibi Ali Boztepe, Yeşilyurt Ceddesinde açtığı yeni mağazasında Aşure etkinliği düzenledi. Kalabalık bir topluluğun katıldığı Aşure gününde konuşan Ali Boztepe "Depremlerde büyük zarar gördük, mağazalarımız enkaz altında kaldı ama ayağa kalkmak zorundayız. Yeşilyurt Caddesinde yeni mağazamızı açtık, depremde binası yıkılan Radyo Malatya'yı da burada kısa sürede yayına alacağız. Aşure günümüze katılan dostlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Aşure etkinliğine katılan Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner'de Ali Boztepe'nin Radyo Malatya'yı açma haberini memnunlukla karşıladıklarını belirterek "Radyo Malatya'nın ilk özel radyosudur. Yeni den yayına başlaması bizi mutlu edecektir" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.