ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Ressam Altürk, Antika Gramofonları İzmir'de Satışa Çıkardı

Malatyalı Ressam Erdoğan Altürk yıllarca Kernek'te ki ofisinde sergilediği antika değeri olan Gramofon ve müzik aletlerini İzmir Karşıyaka'daki Antika Pazarında satışa çıkardı. 

07 Ağustos 2023 01:18
Ressam Altürk, Antika Gramofonları İzmir'de Satışa Çıkardı

Malatya'da yıllarca yerel televizyonlarda canlı programda resim yaparak izleyenlere dağıtan Ressam Erdoğan Altürk'ün çocukluk hayatından başlayarak topladığı Gramofon, radyo ve diğer müzik aletlerinden oluşan kolleksiyonunu yıllarca Kerkek'deki İşyerinde sergilemişti. 6 Şubat depremlerinden ağır alan işyerinden kurtardığı müzik aletlerini İzmir'e taşıyan Erdoğan Altürk, İzmir-Karşıyaka Belediyesi tarafından Bostanlı Pazar Yerinde kurulan 2. El Antika Pazarında satışas çıkardı.

Malatya Belediyesi tarafından kurulurken Gromofon Müzesine alınması istenen antika müzik aletlerini o zamanlar görmezden gelinmişti. Erdoğan Altürk elinde bulunan gramofon, Radyo ve müzik aletleri Karşıyaka'daki Pazar da antikacılar tarafından yoğun ilgi gördü.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.